“Zvuk ulice” specijalni gosti na koncertu benda “Anton i Hevi Hepi Bejbi”

0
76

U sredu, 21. marta, u Domu omladine Beograda, publika će moći da čuje stare znance, koji su ponovo aktivni na muzičkoj sceni.

Grupa “Zvuk ulice” biće specijalni gosti na koncertu benda “Anton i Hevi Hepi Bejbi”, kojim se svečano otvara Kontakt 2018 muzička konferencija. Legendarni beogradski sastav iz prednovotalasnog perioda “Zvuk ulice”, grupa iz koje je kasnije nastao VIS “Idoli”, ponovo je aktivan.

Kontakt 2018: Kako se Anton priprema za svirku
Zvuk ulice
“Zvuk ulice”, Foto: Promo

U originalnoj postavi bili su sledeći članovi: Kokan Popović (bubnjevi i vokal); Vlada Divljan (gitara i vokal); Zdenko Kolar (bas, prateći vokal); Dragana Milković (klavijature, vokal); i Bora Antić (saksofon). Još pre nekoliko godina postojala je ideja o ponovnom okupljanju. Ali je iznenadni i prerani odlazak Divljana, između svega ostalog, omeo i planove o reaktiviranju grupe.

Kontakt 2018: Muzička konferencija od 21. do 23. marta uz sjajne koncerte

Uz nove mlađe snage Miloša Milosavljevića (gitara) i Duleta Trnavca (saksofon), Kokan, Dragana i Zdenko su odlučili da “Zvuk ulice” mora da živi. Trenutno u studiju Digimedia rade na finalizaciji novog albuma u produkciji Koje (Disciplin A Kitschme). U sredu, 21. marta, “Zvuk ulice” će nastupiti kao gosti na koncertu novog benda Nebojše Antonijevića Antona – “Anton i Hevi Hipi Bejbi”, na otvaranju druge regionalne Kontakt muzičke konferencije.

Ulaznice za koncert još su dostupne po promotivnoj ceni od 800 dinara. Mogu se nabaviti na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde