“Zvučno putovanje” 11. jula u “Poletrotter” centru

0
15

Nežne, ali dovoljno snažne vibracije tibetanskih vibrirajućih činija pružaju osećaj spokoja i, uz jasnu nameru, dovode do transformacije i procesa samo-isceljenja.

"Zvučno putovanje" 11. jula u "Poletrotter" centru

“Zvučno putovanje” održaće se 11. jula u beogradskom “Poletrotter” centru (Vojvode Prijezde). Biće to putovanje na talasima isceljujućih zvukova i mirisnih esencija. Kako kažu iz Aumkar centra, svako od nas ima sopstvenu frekvenciju, svaka ćelija u telu, um i emocije nose određenu vibraciju. Zvuk ima sposobnost da prodire u ćelije i da deluje na svesni i nesvesni um. U tome leži razlog zašto terapija zvukom blagotvrono deluje na psihosomatske i zdravstvene probleme, hronične bolesti, i emocionalne i energetske blokade. Blagodeti ovih isceljujućih vibracija već su priznate u naučnim krugovima, tako da pojedine bolnice u Evropi već koriste terapije vibracijom pri rehabilitaciji i tretiranju post-traumatskih stanja.

HUMANI MARATONAC: Goran Nikolić, Ginisovac velikog srca

Organizator ovog zanimljivog događaja skreće pažnju da isceljujuće vibracije donose sledeće blagodeti: utišavanje unutrašnjeg dijaloga; oslobađanje blokada na mentalnom i emocionalnom nivou; kreiranje novih neuroloških veza u mozgu; povezanje sa dubljim sobstvom; osećaj radosti i živosti; bolji i kvalitetniji san; osećaj dubokog mira i spokoja. Dodaju, svako putovanje je jedinstveno, a isceljenje, relaksacija i obnavljanje dostupno je svakome, nije potrebno prethodno iskustvo u meditaciji. Aumkar tretman nije vezan ni za jednu religiju, praksu i ne zamenjuje terapiju. A, na “Zvučno putovanje” prisutne će voditi Milana Veselinović.

Novak Đoković i EXIT pozvali na akciju: Izgradimo vrtiće zajedno

Misija i vizija Aumkar centra je prvenstveno promocija zdravih stilova života, kroz edukacije, radionice, kroz okupljanje stručnjaka za razvoj uma, duha i tela. Oni podstiču samostalno otkrivanje novih pristupa ozdravljenju na svim nivoima: mentalnom, fizičkom, emocionalnom i duhovnom. A, primarna disciplina Aumkar centra su tretmani zvukom (grupni i individualni), primenom lekovitih vibracija tibetanskih činija i drugih virbo-akustičnih instrumenata.

Zainteresovani treba da se prethodno prijave zbog ograničenog broja dostupnih mesta (The Poletrotter Center inbox).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde