Kombank dvorana: Predstava “Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći” premijerno 15. decembra

0
109

Predstava je priča o pošovanju različitosti, o poštenju, poštovanju drugih, zajedništvu, poverenju, ljubavi!

Kombank dvorana: Predstava "Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći" premijerno 15. decembraNovogodišnja predstava “Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći” biće premijerno prikazana 15. decembra u Kombank dvorani. I to u tri termina 12, 14.30 i 17 časova. Predstava je rađena po romanu velikog francuskog pisca Viktora Igoa “Zvonar Bogorodičine crkve”, koji je zbog svog kvaliteta i vrednosti koje nosi u sebi, rado čitana lektira u osnovnoj školi.

Režiju za ovu predstavu čuvenog naslova potpisuje Igor Damnjanović. Uloge su poverene Ivanu Zekiću, Danini Jeftić, Nemanji Janičiću, Dejanu Cicmiloviću i Igoru Damjanoviću. Muziku potpisuje Novak Ašković; scenografiju Tanja Žiropađa; kostimograf je Ljiljana Ružić; a koreograf predstave Nebojša Gromilić.

Saša Kovačević za Novu godinu ispred Skupštine, za Dan zaljubljenih u Štark areni

Radnja pedstave se dešava pred novogodišnji karneval, na trgu, ispred crkve, u gradu kojim upravlja arhuđakon Klod Frolo. Frolo ne veruje u Deda Mraza, prezire karneval i odlučuje da zabrani svako okupljanje na trgu. Esmeralda, lepa devojka, koja učestvuje na karnevalu veselo igrajući i pevajući se žustro suprodstavi Frolu, te ovaj naređuje kapetanu Febusu da je uhapsi. Kapetan Febus ne vidi ništa loše u tom karnevalu, vešto izbegava da uhapsi Esmeraldu i zaljubljuje se u nju. Esmeraldu jednom prilikom od hapšenja spasi Kvazimodo, inače zvonar u crkvi, i obećava da će je čuvati od Frola.

Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

Kvazimodo je ostavljen pred vrata crkve kao beba jer je bio rođen sa deformitetom, i njega je u crkvi odgojio Frolo. On ne dozvoljava Kvazimodu da napušta zvonik, plašeći ga time da je svet loš, da ga neće prihvatiti i da će ga narod ismejati zbog njegovog izgleda. Samo sa zvonika može da posmatra svet, pazeći da ga neko ne primeti. Kvazomodo se zaljubljuje u Esmeraldu. A šta će se tu dalje zgoditi? Otkriće svi koji pogledaju predstavu “Zvonar Bogorodičine crkve u novogodišnjoj noći”.

ODUVAJMO PIRATERIJU: Bioskopska karta za “Južni vetar” samo 150 dinara

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde