“Zvezde Granda”: Nastavak snimanja emisija 25. maja

0
84

Grand produkcija obavestila je javnost da će uskoro nastaviti sa popularnim muzičkim takmičenjem.

"Zvezde Granda": Nastavak snimanja emisija 25. maja

Posle pauze zbog pandemije virusa korona takmičenje “Zvezde Granda” nastaviće se 25. maja, dok će emitovanje emisije “Zvezde Granda Specijal” ponovo početi u nedelju 17. maja.

“Boli boli” – duet Ivane Selakov i Amar Gileta

– Zbog trenutne situacije i još zatvorenih graničnih prelaza snimanje “Zvezda Granda” nastavlja se 25. maja sa kandidatima iz Srbije. Gledaoci će uživati u četiri fantastične epizode muzičkog takmičenja do kraja aktuelne televizijske sezone. Zbog letnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i sveta koji su se do sada predstavili. Mentori će vredno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen “Zvezde Granda” nastavile tamo gde ih je i zadesila pandemija koronavirusa – navodi se u saopštenju Grand produkcije.

Milica Pavlović objavila spot za pesmu “Status Quo”

Saša Popović i njegov tim će ovog leta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba. Znači sezona se neće završiti u junu, već će biti nastavljena na jesen.
– Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. Dodaćemo neke nove takmičare, neke ćemo vratiti i jedna sezona traje zapravo dve. Žao mi je bilo da zbrzamo ovu sezonu! – rekao je Saša Popović u Jutarnjem programu Prva TV.

U žiriju će biti stari, dobro znani članovi – Marija Šerifović; Jelena Karleuša, Violeta Viki Miljković; Ana Bekuta; Đorđe David Nikolić; i Dragan Stojković Bosanac. Osim njih u svakoj emisiji biće i gost, neki poznati pevač/pevačica, koji će dobio takođe priliku da bude mentor određenim takmičarima.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde