“Zvezde Granda” startuju 22. septembra: Stroga pravila i ljuta borba za mentorstvo u novoj sezoni

0
94

Popularno muzičko nadmetanje kreće 22. septembra na Prvoj TV.

"Zvezde Granda" startuju 22. septembra: Stroga pravila i opasna borba za mentorstvo u novoj sezoni
Jelena Karleuša, Viki Miljković, Đorđe David, Marija Šerifović, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac, Foto: Promo

Za novu 13. sezonu “Zvezda Granda” direktor “Grand produkcije” Saša Popović sa svojim timom spremio je brojna iznenađenja. Jedno od njih je potpuno nova i impozantna scenografija. Za razliku od prošle sezone, kada su članovi žirija sedeli za svojim stolovima, ove su svi na jednom mestu, ali smešteni u kapsuli. Tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori. Pored drugačijeg vizuelnog identiteta, ove godine su promenjena i pravila takmičenja. Po rečima direktora “Grand produkcije” ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.

Zlatni mikrofon za doajena narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca
"Zvezde Granda" startuju 22. septembra: Stroga pravila i opasna borba za mentorstvo u novoj sezoni
Saša Popović sa članovima žirija “Zvezda Granda”, Foto: Promo

– Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli “da” ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se “bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom – objasnio je Saša Popović.

Marija Šerifović i „Beauty Queens“ posle 11 godina zajedno otpevale „Molitvu“
"Zvezde Granda" startuju 22. septembra: Stroga pravila i opasna borba za mentorstvo u novoj sezoni
Voditeljski par Sanja Kužet i Voja Nedeljković, Foto: Promo

Umesto Ace Lukasa u žiriju “Zvezda Granda” biće Đorđe Nikolić David. Tako će prvi put stalni član biti predstavnik rok muzike. Đorđe je rekao kako i narodnjaci mogu da računaju na njegov glas u takmičenju. Ostali članovi žirija dobro su poznati publici – Ana Bekuta, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković.

Koncert Ane Bekute 25. oktobra 

Borba za mentorstvo počinje već u prvoj emisiji i članovi žirija će se “otimati” oko najboljih pevača. Da se ove sezone greške takmičara neće praštati govori i to što pored tastera za glasanje postoji i takozvano “dugme za paniku”. Kad se svih šest članova žirija slože da izvođenje nije dobro, kandidata mogu prekinuti usred nastupa pritiskom “panic” tastera. I to nije kraj svim iznenađenjima! A, kako će izgledati jedna od najuzbudljivijih sezona “Zvezda Granda” gledaoci će saznati od 22. septembra od 21h na Prvoj televiziji.
Voditelji i u novoj sezoni biće Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde