Zvezda mog filma: Dani za zaljubljene u bioskopu Kombank dvorana

0
12

Ljubav je u vazduhu. Svaki dan, ali naročito u februaru kada zaljubljeni i zvanično imaju svoj praznik.

Zvezda mog filma: Dani za zaljubljene u bioskopu Kombank dvorana
Zvezda mog filma

Povodom Dana zaljubljenih, od 10. do 14. februara u Kombank dvorani biće održana akcija za zaljubljene parove, ali i zaljubljenike u film pod sloganom “Zvezda mog filma”.

Aktivacija #zvezdamogfilma inspirisana je čuvenom Holivudskom stazom slavnih (Hollywood Walk of Fame), pločnikom koji se proteže duž Holivud bulevara i Vejn ulice u Los Anđelesu. Tu je izrezbareno oko 2.500 zvezda sa imenima slavnih ličnosti koje su dale nemerljivi doprinos industriji zabave.

Restauriran “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT-a” u Kinoteci

Zadatak je jednostavan: sa porukom da je vaša draga osoba vaš VIP i “zvezda vašeg filma” pravite zajednički selfi sa zvezdom koju odaberete i vašu zajedničku fotografiju kačite na Instagram stranicu bioskopa. Fotografije sa najviše lajkova dobijaju vredne poklone:
– Putovanje za dvoje;
– Spa tretman za dvoje;
– Personalizovanu tortu i flašu proseka;
– Zajednički foto album.

Vukašin Marković iz benda “Irie FM” gost Josipe Lisac u Sava centru

– Ono što će svakako biti najvrednije jesu sjajne uspomene koje ćete poneti iz omiljenog bioskopa. All you need is love nikada nije bilo tačnije i ko zna… Možda jednoga dana po vašoj ljubavi neko snimi sjajan film! Vidimo se u Kombank dvorani od 10. do 14. februara! – poručuju iz Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde