Doček 2018: “Atomsko sklonište” za najluđu noć u Zrenjaninu

0
276

Na trgu u Zrenjaninu u najluđoj noći oriće se hitovi “Pakleni vozači”, “Treba imat dušu”, “Pomorac sam majko”…

atomsko skloništeZrenjanince je u 2018. godinu uvesti legendarni rok bend iz Pule, “Atomsko sklonište”. A, novogodišnji program u Zrenjaninu počeće već u petak, 29. decembra, program za namlađe. Od 18h u Kulturnom centru igraće se novogodišnja predstava “Čekamo te, Deda Mraze!”, a ulaz je besplatan. Već tradicionalna dečja novogodišnja manifestacija “Grad otvorenog srca” održaće se u centru Zrenjanina u subotu, 30. decembra, sa početkom u 12h. Sve posetioce očekuje puno zabave, muzike i pesme, novogodišnji paketići, uz Deda Mraza i animatore. A, na Trgu slobode biće postavljen i karusel.

„Bijelo dugme“ oborilo rekord posećenosti Dana piva u Zrenjaninu

docek-nove-godine-zrenjanin-trgZa sam doček, za dobru zabavu i veselu atmosferu biće zaduženi Bruno Langer i njegove kolege iz “Atomskog skloništa”. Tako će nekada jedan od najpopularnijih sastava bivše Jugoslavije sa bine koja će biti postavljena ispred Vodotornja, publiku zabavljati hitovima “Žuti kišobran”, “Pakleni vozači”, “Treba imat dušu”, “Pomorac sam majko” i drugim. Svirku će započeti oko 22h.

Darko Rundek i „Plavi orkestar“ u Novom Sadu za doček 2018.

U ponoć će “Sklonište”, uz veliki vatromet, Zrenjanincima i gostima grada uputiti novogodišnju čestitku, posle čega će ih na bini zameniti drugi muzički sastav.
Organizatori dočeka 2018. su Gradska uprava; Turistička organizacija grada Zrenjanina; i Kulturni centar.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde