Grupa “Zoster” u okviru “Turneje glavnih gradova” stiže u Beograd

0
249

Posle dva rasprodata koncerta u Novom Sadu, bend “Zoster” u subotu, 19. maja, dolazi u Beograd.

zoster
“Zoster”, Foto: Promo

U okviru regionalne turneje, koju su nazvali “Turneja glavnih gradova”, bend “Zoster” će posetiti i srpsku prestonicu. Nastupiće pred velikim brojem fanova u SubBeernom centru (Cetinjska 15).

Crnogorski „Pajtonovci“ uskoro u bioskopima u regionu

Već punih 18 godina “Zoster” hara ne samo reginom, već i svetom. Pored samostalnih kocerata, koje su imali na ovim prostorima, svirali su i u Barseloni, Parizu, Beču, Cirihu, Amsterdamu, Geteburgu, Njujorku, Londonu, Ahenu, Tilburgu, Arnhemu, Bazelu, Malmeu… Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović (vokal); Atilla Aksoj (gitara); Adis Sirbubalo (klavijature); Nikola Galić (bas); i Goran Rebac (bubnjevi). Ova proverena ekipa će na spektakularan način zatvoriti zimsku koncertnu sezonu u SubBeernom centru.

K​ontakt 2018: Konferencija u Beogradu okupila više od 5.000 posetilaca

Ulaznice po ceni od 800 dinara dostupne su na prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a. Na ulazu u klub, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

“Black – Metallica tribute band” u SubBeernom centru
Black – Metallica tribute bandU podzemlju Cetinjske 15 u petak, 18. maja, nastupaće “Black – Metallica tribute band”. Kao i svirka “Zoster”, i ovaj koncert će početi u 21 čas. “Black Metallica tribute band” je jedna od najboljih tribjut grupa u regionu. U SubBeerni centar stižu posle rasprodatih koncerata u Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Nišu i Tuzli. Ovo će im biti prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Karte će po ceni od 300 dinara biti dostupne na veče koncerta na ulazu u SubBeerni centar.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde