Živjeti slobodno 2019: “Hladno pivo”, “Brkovi” i “Goblini” na tvrđavi Kastel 8. maja

0
91

Živeti slobodno naše je opredeljenje, kažu iz Udruženja građana Sloboda.

I ove godine povodom obeležavanja 9. maja, Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, UG Sloboda organizuje u Banjaluci događaj “Živjeti slobodno”. U okviru njega će se realizovati brojni kulturni sadržaji.

Čola posle sedam godina u Banjaluci: Koncert 31. maja na Trvđavi Kastel
Živjeti slobodno 2019: "Hladno pivo", "Brkovi" i "Goblini" na tvrđavi Kastel 8. maja

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi razvije vrednosti za negovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj u poslednjih šest godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji. Kroz brojne kulturno–obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije sa interesantnim učesnicima, omogućio im je da razviju svest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrednosti.

GOBLINI: Pesma “Ima nas” je prevazišla i bend i nas kao stvaraoce

U okviru programa “Živjeti slobodno 2019”, 8. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se centralni muzički događaj. Na njemu će nastupiti jedni od najpoznatijih regionalnih bendova – “Hladno pivo”, “Brkovi” i “Goblini”.
– Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma – poručuju organizatori iz UG Sloboda.

Živjeti slobodno 2019: "Hladno pivo", "Brkovi" i "Goblini" na tvrđavi Kastel 8. maja
Arsenal Fest 09: “Hladno pivo” 21. juna, a dan ranije solo nastup Mileta Kekina

Cena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 7 KM (ograničena količina ulaznica po ovoj ceni). Prodajna mesta su Trg Krajine i prodajni sistem kupikartu.ba.   

PR, Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde