Žika Jelić posle saobraćajke dobro, motor uništen

0
500

Živorad Žika Jelić, frontmen “YU grupe” posle saobraćajne nesreće koju je ima pre dva dana, dobro se oseća i nema težih povreda.

– Vraćao sam se iz Banovaca, oko tri-četiri sata po podne, i uživao u laganoj vožnji. Sa desne strane, sa sporednog puta, naišao je “jugo” i skrenuo levo, ka meni. Vozač tvrdi da me nije primetio, u šta sumnjam. Išao je direktno u mene i ja sam u sekundi shvatio da ću bolje proći ako oborim motor i padnem, nego u direktnom sudaru. Sve to su posmatrali policajci sa kontrolnog punkta prekoputa, i odmah su uradili uviđaj. U zapisniku piše da nisam kriv, već da je za nesreću kriv vozač “juga”. On je prošao bez povreda, jer je bio donekle zaštićen u automobilu, a ja sam odrao levu ruku. Policija je odmah pozvala Hitnu pomoć i prevezli su me u KBC Bežanijska kosa – ispričao je Žika Jelić za “Večernje novosti”.

Žika Jelić povređen u saobraćajnoj nesreći

žika jelić i djule van gog foto fb van gog
Žika Jelić i Đule na Beer Festu, Foto: Facebook / Van Gog

– Snimili su mi ruku, ustanovili da nemam nikakav prelom, da mi je ruka prilično oguljena, što su sanirali i odmah sam pušten. Iste noći bio sam na Ušću na Beer Festu da podržim drugare iz “Van Goga” – rekao je muzičar.

Belgrade Beer Fest: Đule posvetio „Anđele, moj brate“ Margiti, Madžgalju, Bati,…

On je dodao da ne razume potrebu pojedinih medija da objavljuju tekstove u kojima decidirano tvrde da je on teško povređen i da je još u bolnici. Kaže da mu se zbog takvog pisanja uznemirila cela familija:
– Ćerke su me zvale iz inostranstva da vide koliko sam ozbiljno povređen. Telefon mi non-stop zvoni, zovu me uzbuđena familija i prijatelji i raspituju se za moje zdravlje. Osećam se dobro, nisam teško povređen i ne ležim u bolnici, niti u kliničkom centru.

Na sreću, Jelić je samo lakše povređen, ali je njegov voljeni “harli dejvidson” prilično oštećen. Nada se povoljnom ishodu od strane osiguravajućeg zavoda, a za saobraćajku kaže samo – “dešava se”.

Izvor: Večernje novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde