TOP kanal: “Žigosani u reketu”od 1. novembra, “Ubice mog oca 3” od 12. novembra

0
1363

Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju novu seriju Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”, kao i treću sezonu hit serije “Ubice mog oca”. Čekali smo, čekali i – dočekali!

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembtaNa TOP kanalu “Žigosani” startuju 1. novembra i epizode će se emitovati dva puta nedeljno, četvrtkom i petkom od 20h. A, nove epizode “Ubica” počeće da se emituju od 12. novembra. Pre početka emitovanja treće sezone serije “Ubice mog oca”, od ponedeljka, 29. oktobra, na TOP kanalu biće reprizirana druga sezona, kako bi se gledaoci podsetili šta se sve dogodilo u prethodnim epizodama (emitovanje je radnim danima u 21h).

Snima se: „Žigosani u reketu“, priča o košarci, ljubavi i prijateljstvu

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembta“Žigosani u reketu” su najavljeni kao priča o ljubavi, košarci, prijateljstvu, časti, moralu i zaboravljenim vrednostima. Visokobudžetna serija u produkciji Dragana Bjelogrlića je savremena bajka o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, za oca i sina, za propali klub, za neostvarene talente, za srećniju budućnost, za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci.

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembta– Šta se desi kada se spoje ljubav, sport i biznis? Mamini i tatini dečaci, ili klinci iz kraja? Na čijoj ste vi strani, za kog vi navijate? U kojoj meri mediji danas utiču na sportska dešavanja? Složićemo se da je Srbija zemlja košarke, ali šta se dešava iza kulisa i u životima daleko od očiju javnosti jedne uspešne generacije? Koje su najvažnije odlike uspešnog sportskog menadžera? Kako je raditi u klasičnim srpskim novinama? Saznajte u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” na kanalu TOP! – najavljuju iz TOP kanala novu seriju.

TOP kanal: „Žigosani u reketu“ od 1. novembra, „Senke 2“ od marta
Na male ekrane vraća se Vesna Trivalić. U “Žigosanima” igra Daru, vlasnicu kafane, koja je epicentar svih razgovora, dogovora i okupljanja. Dara je dobri duh koji povezuje sve, prošlost i sadašnjost, starije i mlađe generacije. Nebojša Dugalić tumači lik Vojislava Voje Todorovića, jednog od najuspešnijih košarkaša na ovim prostorima, koji nakon sportske karijere postaje menadžer i biznismen.

NIKOLA ĐURIČKO: Iz šale postadoh reditelj

Gledali ste ga kao Đuku i Đoleta u serijama “Montevideo” i “Lud, zbunjen normalan”, a sada ćete ga upoznati u malo drugačijoj ulozi. Filip Šovagović u “Žigosanima” igra Kreša, uspešnog košarkaškog trenera koga su porodična tragedija i nesrećne životne okolnosti odvukle u poroke. Hoće li uspeti da se izbori sa svojim demonima?
U karijeri dugoj 29 godina Svetozar Cvetković prvi put će se naći u ulozi vlasnika poznatog tabloida, Milovana. A, kakve se sve emocije kriju ispod površine naizgled hladne i surove Jelice? Da li će uspeti da pronađe ravnotežu između svojih ambicija, brige za sinom i potrage za starom ljubavi? Dubravka Mijatović igra ulogu Jelice.

8. FEDIS: „Senke nad Balkanom“ najbolja i najgledanija serija u 2017/18

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembtaAleksandar Radojičić tumači lik Marka, mladog košarkaša koji odrasta pod pritiscima ambicija njegove majke da postane uspešan i van košarke. Da li će komplikovana porodična i života situacija onemogućiti Marku da pokaže svoj talenat u punom sjaju? Glumac Vučić Perović igra Borisa, mladog i perspektivnog košarkaša koji sigurno korača ka kapitenskom tronu. Koliko će njegova energija pomoći klubu koji nije na baš najboljem koloseku? Mlada, lepa i talentovana Miona Marković tumači lik Ana Marije, devojke koja se nakon završenih studija u Njujorku vraća u Beograd. Kako će na nju i razvoj njene karijere uticati prelazak sa Menhetna u srpsku prestonicu?

U rimejku filma „Leptir“ igraju i Dragan Mićanović, Nina Seničar, Goran Navojec…

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembtaMiodrag Dragičević glumi Luku, mladog momka koji odrasta na Novom Beogradu. Za njega je košarka način da pobegne od surove svakodnevice i ličnih problema. Đorđe Stojković igra Žarka, koji je uvek u centru zbivanja. Zanimljiv, harizmatičan, pozitivan. Iva Ilinčić igra Teodoru, mladu čelistkinju koja je izgubila životni kompas. Da li će uspeti da se vrati na pravi put? Nenad Heraković igra Stevana – desnu ruku Voje Todorovića. Rad u tabloidu nimalo nije lak, a kako će se u njemu snaći Tamara Dragičević koja igra novinarku Maju, videćemo u “Žigosanima u reketu”. Milorad Kapor igra Acu, jednog od košarkaša u herojskom timu koji će se potruditi da učini nemoguće. Da li će u tome uspeti? Milica Zarić tumači Vesnu, učiteljicu, suprugu, brižnu majku…

Počelo snimanje filma „Belgrade Escape“ u kinesko-srpskoj koprodukciji

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembtaTOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembta

TOP kanal: "Žigosani u reketu"od 1. novembra, "Ubice mog oca 3" od 12. novembtaStrast i flert samo su mali deo uzbuđenja koja gledaoce očekuje u novoj seriji.

Timski duh, dobar trener, prijateljstvo i na terenu i van njega. U seriji se pojavljuju i poznai sportisti – Saša Đorđević, Miloš Teodosić, Dino Rađa, Predrag Saša Danilović…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde