Delfi Cafe: Žensko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović

0
79

Književnica će potpisivati knjige, govoriti poeziju i družiti se publikom – uz neko pićence.

Delfi Cafe: Žensko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović

Želite da Dan žena provedete u dobrom ženskom društvu, uz zanimljive razgovore o raznolikim temama? Onda dođite na žensko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović u petak, 8. marta, od 19h u Delfi Caféu (Kralja Milana 48). U prijatnoj atmosferi, uz Nescafe kafu i Mionetto Prosecco vino, autorka će u opuštenom razgovoru sa čitateljkama govoriti, između ostalog, i o svom romanu “Gospodin Pogrešni”.

“Suze su OK”: 18 godina od premijere, decenija igranja u Zvezdara teatru

“Gospodin Pogrešni” je roman o slikaru, narcisu, koji je više voleo svoju umetnost od žena koje je slikao. Ovo je roman o ženama koje su čeznule da budu njegove muze. Ovo nije samo priča o umetnosti. Ovo je priča o jednom čudnom prijateljstvu, o strahu od ljubavi i strahu od smrti. Slike nagih žena na izložbi u Beogradu otvaraju riznicu priča o erosu i tanatosu. Priče o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu umetnika…

Ova škakljiva tema sigurno će pokrenuti niz drugih, inspirativnih, o muško-ženskim odnosima… a po završetku razgovora autorka će potpisivati svoje knjige. Tokom druženja na ženskoj večeri sa Mirjanom Bobić Mojsilović biće nekih iznenađenja i poklončića.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde