“Žena za jednu noć” novi singl i spot Goce Tržan

0
164

“Bol služi da nas podseti da smo živi i da osećamo. I tako godinama…”, napisala je Goca Tržan na društvenim mrežama predstavljajući novi spot.

"Žena za jednu noć" novi singl i spot Goce Tržan

Pop pevačica Goca Tržan promovisala je u beogradskom hotelu “Prestiž” novi singl i spot “Žena za jednu noć”, ali i paket Viber stikera. Svi koji ih besplatno preuzmu moći će da saznaju najnovije vesti vezane za njenu karijeru, ali i privatni život.

Goca Tržan objavila spot za pesmu “Folija”
"Žena za jednu noć" novi singl i spot Goce Tržan

– Jedva čekam da čujem komentare na “Ženu za jednu noć”, jer se takve pesme dese pevaču, bez ikakvog traženja – rekla je Goca. Napomenula je da je Amil Lojo napisao muziku, a Armin Šaković tekst. Za aranžman se pobrinuo njen suprug Radomir Raša Novaković zajedno sa Igorom Andrićem.

Ada Mall: Žurka “Tap 011” povodom 25 godina od nastanka grupe

Dodala je da je ovo njena najtužnija pesma.
– Reditelj Miloš Popović odlučio je da i spot bude tužan, da u njemu bude i moj muž i da se mi konačno, na vaše veliko zadovoljstvo, “rastajemo” (smeh). Zahvaljujem se Raši što je bio sjajan na snimanju. I što je, uopšte, pristao tu da igra, jer mrzi kamere i slikanje! – rekla je pevačica.

Nekoliko dana posle promocije, spot je postavljen na Gocinom kanalu YouTube, pa sada mogu da ga vide i čuju i svi njeni obožavaoci diljem sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde