“Zemlja gruva” opet u “Festu” – januarski tradicional i u februaru

0
32

“Zemlja gruva” nastupila je u zemnskom klubu 18. januara, kada su ulaznice planule.

"Zemlja gruva" opet u "Festu" - januarski tradicional i u februaru

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog januarskog tradicionala br. 9 u “Festu”, bend je u dogovoru sa klubom odlučio da organizuje još jedan koncert u Zemunu. Nastupiće 15. februara (22h), i biće to januarski tradicional broj 9.1!
Ulaznice su dostupne putem sajta grupe OVDE.

“Krugovi”, novi singl grupe “Zemlja Gruva”

“Zemlja gruva” je beogradski bend koji je formiran 2007. Njihovo prvo pojavljivanje na sceni desilo se godinu dana kasnije na Beoviziji sa pesmom “Čudesni svetovi”. Nakon objavljivanja prvog albuma “WTF is Gruvlend” 2010.godine, kao i hitova “Najlepše želje” i “Nisam znala da sam ovo htela”, sastav je odmah prepoznat kao pionir novog pop zvuka. I to, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekadašnje velike države.

"Zemlja gruva" opet u "Festu" - januarski tradicional i u februaru
Foto: Kosta Mushu Đuraković

Mnogočlani bend ima karakterističanu duvačku sekciju i tri različita vokala specifičnog izraza. “Zemlja gruva” je autentična pojava koja u minuloj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivna grupa iza sebe ima dva albuma i maksi singl. Sarađivali su i sa drugim muzičarima, a muziku stvaraju u okviru sopstvenog studija “Gruvlend”.

“Plodni dani” novi singl grupe “Zemlja gruva”

Svakog januara poštovaoci muzike grupe “Zemlja gruva” mogu da uživaju u sjajnim nastupima u zemunskom “Festu”. Za ove svirke svake godine vlada veliko interesovanje. A, eto, ove godine, januarski tradicional je rasprodat, pa će biti i repriza.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde