Željko Samardžić prestavio svoju “Milu”

0
362

Željko Samardžić objavio je spot za novu pesmu “Mila”, koja se nalazi na novom istoimenom albumu. Pored naslovne numere, tu je još 14 kompozicija.

Mila zeljko samardzic spotAutor muzike za pesmu “Mila” je Dobrinko Popić-Bobe, a on napisao i tekst zajedno sa Draganom Brajovićem Brajom. Aranžman je uradio Miroslav Stolica, Željkov dugogodišnji saradnik.

Atraktivnu ekranizaciju pesme koja je, kako je pevač rekao, njegova “ljubav na prvo slušanje”, producirao je Skymusic. Oni su vodili računa o brojnim detaljima – na želje samog izvođača, atmosferu pesme, delikatni ton koji odlikuje album u celosti. Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umetnika. Numere sa ovog albuma već od danas mogu se preslušati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića – zeljkosamardzic.com. Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zaštitu autorskih prava.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ: To je bila ljubav na prvi pogled

Željko Samardžić Printskrin: YouTube / SKYMUSIC corporation
Printskrin: Youtube / SKYMUSICcorporation

Pevačev tim pripremio je još pogodnosti. Uz svaki preuzeti album, na kojem je inače 15 numera, dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće jesenje turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji. Pesma “Mila”, po mišljenju stručnjaka, ali i ceom album su najzrelije muzičko ostvarenje pevača. I na najbolji način predstavlja izuzetnu umetničku rafiniranost izdanja, a u kojoj zaista treba uživati, od prve do poslednje note.

Novi spot možete pogledati OVDE

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde