U susret hiljaditom koncertu: Nova pesma Željka Joksimovića – “Ponelo me”

0
186

Željko Joksimović zakazao je hiljaditi koncert 16. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

Željko Joksimović Ponelo me Radio S
Foto: Radio S

U susret hiljaditom koncertu popularni pevač, kompozitor i muzičar predstavio je na Radiju S novu pesmu. Upravo ova radio-stanica bila je zadužena za video produkciju spota za numeru “Ponelo me”. Autor teksta je Aleksandra Milutinović, a Željko je napisao muziku i aranžman, pobrinuo se za produkciju.

Originalna najava Željka Joksimovića za decembarski koncert „Dva sveta“

hiljaditi koncert Željko JoksimovićJoksimović je na Prvoj televiziji, govoreći o novoj pesmi, rekao da se trudio sa svojim timom da publici prenese poruku događaja koji se navodi u tekstu, i da se nada da su u tome uspeli. Dodao je da njega dobra muzika i pozitivna energija uvek ponesu. A, da se ne devaša baš svaki dan da nekog od nas može da ponese ono što nam se dešava. Ipak, tu su ti presedani, a kad se desi – onda nastane i jedna ovakva pesma.

Željko Joksimović Ponelo me Radio S
Foto: Radio S

Kroz brzi ritam, koji poziva na igru, pevač je poručio: “Sve je ostalo za nama, i ključ i soba hotelska, zgužvano srce…” Po mišljenju mnogih, “Ponelo me” će da postane pravi letnji hit… i slušaće se još dugo, dugo.

Željko Joksimović objavio novi singl „Milimetar“

– Mislim da je nova pesma odlična uvertira za prestojeći jubilarni hiljaditi koncert. Njega posvećujem mojoj najboljoj publici na svetu, koja je uz mene tokom cele karijere. Ja inače nikada nisam obeležavao neke jubileje u svojoj karijeri. Ipak, evo hiljaditi sam nekako naznačio. Svaki koncert koji sam do sada održao bio mi je poseban… – rekao je Joksimović.

PONELO ME

Ta noć je bila moj presedan
k’o dim te jutrom osetim
sklopi se sve k’o mozaik
ne pravi se laik
čestitam, ti si pobednik

Sve je tu ostalo za nama
i ključ i soba hotelska
zgužvano srce i misli
gde si sada, s kim si
za bolje stvari ti si

Ponelo me je, ponelo
bila si ti savršena po meri
ponelo me je, ponelo
hvala za sve, hvala i ne zameri

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde