Koncertima “Van Goga” i Marinka i Nikole Rokvića završeni 32. Dani piva

0
103

Sedmodnevna manifestacija 32. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena je sjajnim nastupima grupe “Van Gog”, Nikole i Marinka Rokvića, kao i bendova “Perpetuum mobile”, “Gift” i “Kal”.

32. Dani piva Zrenjanin Van Gog
“Van Gog” je još jednom pokazao zbog čega su među najtraženijim i najomiljenim rok grupama u regionu

Iako su, zbog velikog nevremena i bezbednosti učesnika i posetilaca, organizatori morali da spoje subotnji i nedeljni program, to se nije odrazilo na odličnu atmosferu i dobru energiju na Žitnom i Trgu slobode.

„Bijelo dugme“ oborilo rekord posećenosti Dana piva u Zrenjaninu

32. Dani piva Zrenjanin Van Gog
Đule i ekipa zračili su pozitivnom energijom

Đule i “Van Gog” su još jednom pokazali svoj veliki profesionalizam i posvećenost obožavaocima, pristavši da sviraju u ranijem terminu pred koncerte Nikole i Marinka Rokvića.

Harizmatični frontmen nije dozvolio prisutnima da im hladnoća i slaba kiša zasmeta. Hitove “Opasan ples”, “Mama”, “Puls”, “Da li zna” i ostale bend je izvodio uz duhovite najave tipa:
– ’Ajmo Zrenjaninci, ovi sa filharmonije su bili glasniji od vas!
Publika je Đuleta i “Van Gog” horski pratila, pa su zajedno izveli numere “Neko te ima noćas” i “Anđele, moj brate”.

Zrenjaninska filharmonija briljirala na Danima piva

32. Dani piva Zrenjanin Nikola i Marinko Rokvić
Otac i sin, Marinko i Nikola Rokvić na sceni pred zrenjaninskom publikom

Binu je zatim suvereno preuzeo Nikola Rokvić, izazvavši euforiju ženskog dela publike. Smenjivali su se njegovi hitovi “Zavoli”, “Al’ nema nas”, “Oprosti mojoj mladosti”… Pred kraj svog nastupa je pozvao “jednog starijeg kolegu”, odnosna oca Marinka. Onda su u duetu otpevali “Skitnicu” i “Med i grožđe”.

Marinko je nastavio program izvodeći svoje dobro znane pesme – “Da volim drugu ne mogu”, “Ti za ljubav nisi rođena”, “Potražiću oči zelenije”, “Zanela me svetla velikog grada”… Usledile su ovacije od prisutnih.

Brega okupio svetske izvođače na novom albumu

32. Dani piva Zrenjanin
Grupa “Kal” oduševila je publiku

Da se 32. Dani piva završe u veselom ritmu, pobrinula se grupa “Kal”, koja je “zapalila” Žitni trg. Opšti utisak je da su domaćini, učesnici i gosti više nego zadovoljni proteklom manifestacijom. I da je Zrenjanin još jednom pokazao da je grad otvorenog srca i pozitivne energije.

PR / Foto: Dani piva

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde