Završen 5. Nektar OK Fest: Neverovatan ambijent, vrhunska organizacija, sjajna publika

0
89

Izvođači festivala su saglasni – manifestacija se održava u neverovatnom ambijentu, organizacija je odlična, a publika sjajna.

Završen 5. Nektar OK Fest
Foto: Promo

U prekrasnom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska 8. jula je završen 5. Nektar OK Fest. Tokom tri dana trajanja festivala oko 30.000 posetilaca imalo je priliku da uživa u šarolikom muzičkom line-upu, projekciji filmova pod otvorenim nebom, promociji knjiga, raftingu, planinarenju i mnogim drugim čarima koje nude Nektar OK Fest i Nacionalni park Sutjeska.

Poslednjeg dana festivala na Sensation OK Stageu nastupili su “Orthodox Celtsi” i “Ritam nereda”. Oni su priredili fantastičnu zabavu za kampere uz svoje najveće hitove.
– To što smo snimali spot na Zelengori govori dovoljno šta ja mislim o ovom ambijentu. Ovo je jedan od onih festivala koji je dokazao da nije nemoguće napraviti ovako nešto, ne samu muzički nego i organizaciono! – rekli su članovi benda “Orthodox Celts”.

5. Nektar OK Fest: Nele Karajlić promovisao „Solunsku 28“, Gibo zatresao Tjentište
Završen 5. Nektar OK Fest
“Elemental” na sceni, Foto: Promo

I momci iz grupe “Ritam nereda” su oduševljeni konceptom festivala i publikom koja je prisustvovala koncertu:
– Sve je stvarno na vrhunskom nivou. Ovde je specifična priroda, plus težina tog istorijskog momenta. Ljudi su super raspoloženi, krajolik je stvarno neviđen.

Nakon Sensation OK Stagea, program se prebacio na Main Stage gde su sve prisutne zagrejali članovi benda “Elemental” uz svoje poznate organic hip-hop pesme i moćne groove ritmove koje kombinuju. Posle njih, publika je sa oduševljenjem pozdravila članove benda “S.A.R.S”, koji su ove godine privukli i turiste iz Kalifornije.
– Treći put smo na Tjentištu i uvek se iznenadimo koliko je zapravo lep ambijent. To sam milion puta govorio ljudima. Drago mi je da postoji neki festival koji se odigrava u ovakvom ambijentu, festivalski prostor je savršen! – prokomentarisao je Žarko Kovačević, frontmen benda “S.A.R.S.”.

Počeo peti Nektar OK Fest
SARS Završen 5. Nektar OK Fest
“S.A.R.S.” je treći put učestvovao na OK Festu, Foto: Promo

Nešto malo iza ponoći na bini se pojavio “Rudimental”, koji je do ranih jutarnjih sati zabavljao publiku i doveo atmosferu do usijanja.
– Odlično je! Predivno mesto za festival, lepo je nastupati okružen ovako divnom prirodom! – rekao je posle nastupa na OK Festu Piers Agget, član benda “Rudimental”.

Onda se žurka prebacila na After Party Stage, gde je pult preuzeo fenomenalni Vasil Hadžimanov.
– Stvarno je neverovatan ambijent, nikad nisam vidio ništa slično. Ovo nema nigde, ne nalaziš se svaki dan u ovakvoj prirodi i nemamo priliku tako često videti ovakve divote – rekao je Vasil.

Grupa „Sveže Amputirana Ruka Satriania“ (S.A.R.S.) objavila singl „Teško je“
Završen 5. Nektar OK Fest
“Rudimental” je do ranih jutarnjih sati zabavljao publiku, Foto: Promo

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smenjivala su se vrhunska imena regionalne i svetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posete nekim od najlepših vidikovaca i predela u ovom nacionalnom parku, malo kog posetioca je ostavilo ravnodušnim. Tjentište je tokom tri festivalska dana bilo središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i ljubitelja prirode, koji su se upustili u petu OK avanturu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde