“Dva sveta”: Zakazan i treći koncert Željka Joksimovića u Sava centru

0
103

Zbog velikog interesovanja publike, i rasprodata dva nastupa, Željko Joksimović održaće u decembru čak tri koncerta pod imenom “Dva sveta” u Sava centru.

Željko Joksimović zakazan treći koncert Dva sveta u SCPrvi je 1. decembra, potom sledi nastup 8. a treći koncert zakazan je 21. decembra. Zato ne čudi što je Joksimović odlučio da njegovi prednovogodišnji koncerti u sving tonovima postanu tradicionalni. U međuvremenu, on će 6. decembra imati nastup i u Sportskoj hali u Leskovcu.

Originalna najava Željka Joksimovića za decembarski koncert „Dva sveta“

– Decembar tradicionalno postaje rezervisan za dobru zabavu i kvalitetnu muziku sa pesmama iz koncepta “Dva sveta”. Raduje me što se moje druženje sa publikom u Sava centru nastavlja i na trećem koncertu. “Kapital sving orkestra” i ja obećavamo sjajnu energiju i još jednu izuzetnu noć. Biće to pravi spektakl pred Novu godinu za koji nam nedostaje još samo sneg u Beogradu da upotpuni ceo ambijent! – kazao je Joksimović.

Željko Joksimović
Priznanje kanala YouTube, Foto: Instragram / Željko Joksimović

Publiku očekuju nesvakidašnji muzičko scenski spektakl uz učešće 44 muzičara! Repertoar će se razlikovati od prošlogodišnjih koncerata održanih na istom mestu.
– Uvrstili smo neke nove pesme u odnosu na lane, poput mojih numera “Milimetar”, “Ranjena zver”, “Balada”. Ali, biće još iznenađenja. Vidimo se na koncertima – poručio je Željko.

Besplatan koncert Željka Joksimovića na Jahorini za najluđu noć

On je u džez i sving maniru obradio neke od najvećih hitova kao što “Ja sam težak kao konj” (Električni orgazam); “Jesen u mom sokaku” i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac); “Suada” (Plavi orkestar); “Dva sveta” (Toma Zdravković) i druge.

Porodila se Jovana Joksimović – na svet su stigle bliznakinje Ana i Srna

Željko Joksimović
Foto: Instragram / Željko Joksimović

A, Željko je pre nekoliko dana dobio srebrnu plaketu društvene mreže YouTube, za 100.000 pratilaca na njegovom zvaničnom kanalu Minacord. Reč je o vrednom priznanju koje svedoči o velikoj popularnosti muzičara u celom regionu. Joksimovićev kanal trenutno ima 135.000 pratilaca, a mnogo pesama imaju milionske preglede. Među njima se izdvaja i letnji hit “Milimetar”, koji je premašio 24 miliona pregleda i ima konstantan trend rasta. Od najpopularnijih numera na YouTube kanalu Minacord su još i “Zabluda” (25 miliona), “Ludak kao ja” (18), “Skoplje Beograd” (13), “Nisam te zbog lepote voleo” (13), “Nesanica” (11)…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde