Zagrevanje za Kontakt 2020: “KKN” 6. marta u “Elektropioniru”

0
25

Četvrto izdanje manifestacije Kontakt održaće se od 18. do 21. marta, na više lokacija u Beogradu. Kontakt je posvećan muzičkom biznisu.

Zagrevanje za Kontakt 2020: "KKN" 6. marta u "Elektropioniru"

Zagrevanje za Kontakt 2020 biće koncert grupe “Kanda, Kodža i Nebojša” (KKN), koji će se održati 6. marta (21h) u “Elektropioniru”.
Bend je zvezda ranijih izdanja beogradskog Kontakta. Aktuelni album “Uskoro” objavili su početkom 2019. godine, a to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu.
I pre izlaska je osvojilo publiku singlovima “Prekidi ponovo”; “Jamajka”; “Misli dobro”; “Letnji dan”; “Tako volim da živim”.

Kontakt 2020: “Letu štuke” u SubBeernom centru 21. marta

Ovi, kao i raniji hitovi grupe “KKN” uživo bivaju potpuno drugačiji nego na bilo kom nosaču zvuka. Jer, “Kanda, Kodža i Nebojša” su jedan od onih bendova, koji na svakom nastupu imaju “novog člana” – svoju brojnu i vernu publiku! Ona svaki njihov novi nastup boji drugačijim bojama.

Kontakt 2020: Novi koncert podrške “ZA KOJU”

– “Elektropionir” u Cetinjskoj 15 je grupi dobro znan prostor, te 6. marta svratite u ovo intimno rokenrol svetilište i osećajte se sa “KKN”-om kao kod kuće – najavljuju organizatori.

Kontakt 2020: Proslava 40 godina Novog talasa u “Drugstore”

Ulaznice su još dostupne po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22). Na ulazu u “Elektropionir”, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde