Heart Rock Fest 2019: Prikupljen novac za Natašinu protezu

0
62

Drugi Heart Rock Fest ispunio je svoju misiju, sakupljen je potrebni novac za kupovinu proteze.

sars
Misija ispunjena – prikupljen novac za Natašinu protezu

Nataša Gajdoš iz Kucure će dobiti protezu koja joj je neophodna za normalan život i kretanje! Prikupljen je novac za Natašinu protezu zahvaljujući bendovima i posetiocima drugog Heart Rock Festa održanog u subotu 10. avgusta u Vrbasu. Naime, već neko vreme kroz razne akcije se prikuplja novac za pomoć ovoj devojci, a tokom humanitarnog festivala je obezbeđen i ostatak para koji joj je bio potreban.

Heart Rock Fest 2019: Rokeri pevaju za Natašu u Vrbasu 10. avgusta

“S.A.R.S.”, “Neverne bebe”, Dejan Cukić i “Spori ritam bend”, “Ničim izazvan”, “Veliki prezir” i “Majdan” su svim srcem svirali kako bi se prikupilo dovoljno novca da se pomogne 20-godišnjoj Nataši koja je ostala bez noge kao žrtva pijanog vozača.

Na Gradskom stadionu u Vrbasu su se od 19 do 02h ređali brojni hitovi bendova koje su okupili momci iz benda “Ničim izazvan”, inicijatori ovog humanitarnog festivala. Publika je osim humanošću, uzvratila i horskim pevanjem.

Hart Rock Fest, uz podršku opštine Vrbas, nastaviće svoju misiju i 8. avgusta 2020. godine organizovati novi susret humanosti i muzike!

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde