Koncert za najvernije fanove: “YU grupa” u zemunskom “Festu” 27. oktobra

0
208

Jedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna “YU grupa” prirediće svojim Zemuncima veče za pamćenje.

Koncert za najvernije fanove: "YU grupa" u zemunskom "Festu" 27. oktobraSastav će nastupiti u klubu “Fest” 27. oktobra od 22h. Ovakva intimna druženja u klubovima su možda nešto na šta njihova publika nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa posetiocima je nešto čega su se i članovi “YU grupe” uželeli.
– Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje – kažu članovi legendarnog benda.

Darko Lungulov snima film „YU grupa – Priča o bratstvu i jedinstvu“

Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970. osnovali su “YU grupu”, i do sada su objavili 12 albuma, imali mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova. Dokazali su svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

Koncert za najvernije fanove: "YU grupa" u zemunskom "Festu" 27. oktobra
Foto: Wood

– U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Baš zato je 27. oktobar dan koji treba odvojiti za njih – nekoliko decenija prijateljstva između njih i najdugovečnijeg zemuskog kluba biće krunisano njihovim prvim koncertom u “Festu”! Dragi, Žika, Pera i Žule garantuju da će ovo biti sasvim posebno veče, budite i vi njegov deo, na vreme obezbedite ulaznicu za ovo druženje sa najvećima! – najavljuju organizatori svirke.

ALEKSA JELIĆ: Važnije da je moj rad priznat nego da sam poznat

Prvih 100 ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je rasprodato. Ulaznice po ceni od 1.400 dinara mogu se kupiti u klubu “Fest”, kao i u Felix shop-u (TC Sremska). Ulaznice će na ulazu, ako ih bude, koštati 1.500 dinara

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde