Dvadeseti Beogradski Noćni Market 16. maja na Novom Beogradu

0
59

Jubilarna manifestacija, kao i sve dosadašnje, pružiće mogućnost predstavljanja i ostvarivanja novih poslovnih prilika malim proizvođačima i mladim kompanijama. Takođe, trudiće se da zadovolji potrebe posetilaca za zanimljivim sadržajima i novim iskustvima u gradu. I, naravno, da oživi pijace – kao tradicionalno mesto okupljanja i “kupovine sa dušom”.

Dvadesteti Beogradski Noćni Market održaće se u sklopu Međunarodne konferencije Svetskog udruženja veletržnica, čiji će domaćin prvi put biti JKP “Gradske pijace”. Manifestacija će se organizovati u četvrtak, 16. maja, na pijaci Blok 44 na Novom Beogradu. Prvobitno je bila planirana na Bajlonijevoj pijaci, ali je zbog nepredvidivih vremeskih uslova u toku nedelje, lokacija promenjena. Naravno, ulaz je slobodan.

Beogradski Manifest poslednjeg majskog vikenda na Gornjem gradu Beogradske tvrđave
Foto: BNM

Market će trajati od 18 do 24h, a posetioce očekuje vas mnogo umetnosti, dobre muzike, fenomenalne klope i – najbolje raspoloženje u gradu! U muzičkom delu nastupiće Stefan Gagić – DJ Brkati. Pored najboljih pijačnih prodavaca na tezgama će izlagati i najbolji restorani; mladi dizajneri; proizvođači delikatesa; vinarije; zanatlije… Pijaca će te večeri biti najveći restoran i najveća umetnička izložba. Do sada se okupljalo oko 20.000 posetilaca po manifestaciji.

Foto: BNM

– Kako naših izlagača i posetilaca, iz marketa u market, ima sve više i kako je manifestacija prepoznata kao deo turističke ponude našeg grada, zbog velikog broja turista koji je posećuju, možemo da priznamo da smo uspeli u našoj misiji da pijacama damo “novo lice“! U potpunosti smo zadovoljili potrebe izlagača i posetilaca. Ko nije bio na BNM–u, neka iskoristi naredenu priliku za posetu. Jer ova menifestacija, uz zvuke uličnih svirača, bendova, DJ i plesnih grupa, donosi uvek novu zanimljivu atmosferu! – poručuju organizatori.

PR


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde