W.O.L.F. 2019: Budi i ti deo čopora!

0
171

I ovog leta u Vršcu posetioce očekuje nesvakidašnji festival u prirodi. Manifestacija za sve generacije. Kod spomenika prirode “Straža” poslednjeg vikenda u julu okupiće se “vukovi” željni avanture i dobrog provoda.

W.O.L.F. 2019: Budi i ti deo čopora!

– Zamislite mesto gde su svi srećni i nasmejani, svi ujedinjeni, gde brige nestaju… gde nema šefova, sata, pravila oblačenja, samo dobrih vibracija… gde postoji samo radost, mir i spokoj… Ovo je mesto gde se svi poštuju bez obzira na to ko ste i šta ste… Pod otvorenim nebom okruženi ste nestvarnom prirodom, lepotom Spomenika prirode “Straža”, kvalitetnim zvukom, divnim ljudima, starim i novim prijateljima i fantastičnim aktivnostima na vodi, ziplineu, kanuima ili avanturi poput paintbola. Ako želite biti deo ovog magičnog mesta, onda je Way Of Life Festival pravo mesto za Vas! Doživećete nešto sasvim drugačije, to Vam obećavamo! Imaćete priliku da provedete tri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kampovanja, avanture, odličnog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar! – najavljuju organizatori W.O.L.F. 2019 i pozivaju posetioce da i oni budu deo “čopora vukova”.

Treće okupljanje vukova: W.O.L.F. 2019 održaće se 26, 27. i 28. jula
W.O.L.F. 2019: Budi i ti deo čopora!

Spomenik prirode “Straža” ugostiće krajem jula najbolje DJ-eve trance scene, koji će se pobrinuti za dobru atmosferu na festivalu. W.O.L.F. tim ističe važnost duha čopora.
– Priroda, muzika, pokret, svesnost, je sve ono što budi i pokreće kreativnu energiju da se oslobodi i podeli sa drugima. Plešite u ritmu sopstvenog srca, lutajte
bez kaveza sa nevinošću deteta i slobodnim duhom neukroćenih vukova. Budite divlji i slobodni! – poručuju organizatori ovog jedinstvenog festivala. Oni još dodaju: – Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se bez zaustavljanja, plešite do jutra, učestvujte u kreativnim radionicama…

W.O.L.F. 2018: Festival u prirodi, budite divlji i slobodni
W.O.L.F. 2019: Budi i ti deo čopora!

Kao i prošle godine, W.O.L.F. će imati i Dečije selo, sa celodnevnim programom za decu, razne radionice i edukativna predavanja.
– Spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu, jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Definitivno, festival vredan pažnje, jedinstvenog osećaja pripadnosti, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Ako još niste odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi Vam savetujemo – W.O.L.F. 2019. u Straži! Pristupačne cene karata i bogat program ne daje Vam mnogo prostora da se dvoumite!

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde