Muzika i vino u rajskom vrtu: Mapa i satnica programa prvog Wine Gardena

0
61

Wine Garden je nova manifestacija kojom je Beograd obogatio svoju turističku ponudu. Biće održana 15. i 16. juna u Botaničkoj bašti. Ulaznice za prvi dan manifestacije su već rasprodate, a ostao je još mali broj karata za nedelju.

Biće to fantastičan spoj muzike i vina u rajskom vrtu u srcu Beograda. Kako bi se posetioci lakše snalazili i organizovali, tu je sada mapa i satnica programa.

Muzika i vino u rajskom vrtu: Mapa i satnica programa prvog Wine Gardena

Botanička bašta je prvi put otvorila svoja vrata za održavanje jedne manifestacije, što je naišlo na odličan odziv Beograđana koji će tokom toplog junskog vikenda uživati u atmosferi vrta. Tu se nalazi više od 1.000 biljnih vrsta iz celog sveta, a mnoge od njih se mogu videti samo u Botaničkoj bašti. Užitak u ovoj atmosferi će savršeno upotpuniti i sadržaji manifestacije. Vrhunska vina, probrani sirevi, koncerti, interesantne vinske radionice, gastronomski specijaliteti, zabavne igre… samo su deo sadržaja koji očekuje posetioce od 14 do 19h. U tom periodu svi posetioci će moći da besplatno degustiraju vina, a da bi doživljaj bio potpun omogućeno je i iznajmljivanje vinskih čaša po ceni od 200 dinara. Po završetku degustacije novac se vraća.

Wine Garden: Katarina Pejak i “Bricks and Cans” pojačanje programa

Na Wine Gardenu posetioci će osetiti i karnevalski duh Vinskog maratona, koji će po treći put biti održan 21. septembra u predivnom ambijentu vinograda na Paliću. Svi zainteresovani će moći da se prijave za ovaj jedinstveni događaj.

Popodnevno uživanje i zabavu će začiniti nastupi DJ-eva. Od 19 do 22h će biti održani koncerti sjajnih muzičara. U subotu 15. juna od 19h zvuk rockabilly i rock’n’roll hitova s kraja pedesetih i početka šezdesetih godina u Botaničku baštu će doneti bend “Bricks and Cans”. Od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Pored svojih novih singlova, ona će prevati i nezaboravne domaće i svetske hitove koji su obeležili godine za nama, u originalnim aranžmanima Lene i njenih muzičara.

Treći Vinski maraton 21. septembra na Paliću, počele prijave
Muzika i vino u rajskom vrtu: Mapa i satnica programa prvog Wine Gardena

I u nedelju 16. juna, posle zabavnih aktivnosti tokom dana na muzičkoj bini Wine Gardena od 19h će nastupiti naša mlada pijanistkinja i kantautorka, Katarina Pejak. Umetnica će u Botaničku baštu preneti atmosferu svetskih bluz scena svirajući kombinaciju bluza, soula, finog džeza, amerikane i klasičnog roka. A, od 20h Wine garden će koncertom zatvoriti popularni mladi autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a pečat su mu truba i duvački instrumenti.

Karte za 16. jun se još mogu kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa. U cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Marko Louis promovisao treći solo album “Euridika”

S obzirom da manifestacija traje više od osam sati, svi posetioci će na ulazu dobiti narukvice koje će im omogućiti izlazak i ponovni ulazak u Botaničku baštu. Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i FB stranici manifestacije.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde