“Who See” predgrupa na koncertu Luisa Fonsija u Beogradu

0
317

U Kombank areni 24. novembra koncert će održati Luis Fonsi, a pre nego publika čuje “Despacito” i ostale njegove numere, kao predgrupa nastupiće kotorski hip-hop dvojac “Who See”.

hip hip duo who see
“Who See”, Foto: Promo

Hit “Despacito” je Fonsi sa reperom Daddy Yankee objavio u januaru i do sada je na kanalu Youtube pregledan više od četiri milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu. A kako su rekli organizatori na konferenciji za novinare, kao predgrupa Luisu Fonsiju nastupiće i bend koji takođe asocira na leto i more. A to su predstavnici main stream hip-hopa u regionu, grupa “Who See”.

„Despacito“ i Luis Fonsi u beogradskoj Kombank areni

Who See predgrupa Luis Fonsu
Mario Đorđević Noyz na konferenciji za novinare, Foto: Promo

Njihova numera “Đe se kupaš” ide uz svako letovanje. Pa i ova pesma ima višemilionske cifre pregleda na njihovom zvaničkom YT kanalu. “Who See” su nedavno objavili album “Pamidore”, koji je brzo stekao simpatije publike.

– Drago nam je što ćemo da nastupimo u Areni. I nadam se da će na koncert doći i publika zbog nas, a ne samo zbog “Despacita”. Ovog puta smo predgrupa, a valjda ćemo uskoro i mi imati tu našu svirku – rekao je Mario Đorđević Noyz.

„WHO SEE“: Politika ne zaslužuje komentarisanje

Đorđe Milutinović, direktor Kombank arene
Đorđe Milutinović, Foto: Promo

– Mi nismo tražili predgrupa za Fonsa, nego nekog ko je kvalitetan. I ko može da bude potpuno adekvatan odgovor “Despacitu”, da tako kažem. Zato je tu “Who See”, zbog svog kvaliteta, harizme… Očekujemo, iako je to 24. novembar, da bude “sunčano” u Areni. Sećaćemo se prošlog leta i misliti na sledeće, uz dobru muziku i izvođače – dodao je Đorđe Milutinović, direktor Arene Beograd d.o.o.

„Who See“ ima „Pamidore“ – izvorne, sočne, iz bokokotorske bašte

Ulaznice za koncert su od danas u prodaji na blagajni Kombank arene i svim Eventim prodajnim mestima, kao i putem online.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde