“Whitesnake” umesto u Zaječaru na Stadionu Tašmajdan – 27. juna

0
132

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova, legendarni “Whitesnake”, nastupiće u Beogradu u okviru svetske “Flesh & Blood” turneje.

"Whitesnake" umesto u Zaječaru na Stadionu Tašmajdan - 27. juna

Bend “Whitesnake” proslavlja 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje. Koncert će održati 27. juna na Stadionu Tašmajdan.

– Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji! – naglašava čuveni pevač David Coverdale.

“Whitesnake” otvara 53. Zaječarsku gitarijadu

“Whitesnake” će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova “Here I Go Again”; “Is This Love”; “Fool For Your Loving”; “Ain’t No Love In The Heart Of The City”; izvesti i numere sa novog albuma “Flesh & Blood” – “Shut Up And Kiss Me”; “Trouble Is Your Middle Name”; “Hey You, You Make Me Rock”.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe “Whitesnake” na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je bend održao svoj prvi srpski koncert 2006.

Bend “Thievery Corporation” 26. juna na stadionu Tašmajdan

– Izvinjavamo se svim fanovima “Whitesnakea” u Srbiji zbog novonastale situacije, i nadamo se da se vidimo u Beogradu 27. juna 2019. – poručuje promoter.

Ulaznice za koncert na Tašu mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketsa, kao i online na njihovom sajtu, i to po sledećim kategorijama: Fan pit – 3.500 dinara; Parter – 2.500 dinara; Tribine – 2.500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde