Petar Strugar i Nebojša Milovanović od jeseni u web seriji “Ordinacija”

0
354

Uskoro će Prva TV početi sa emitovanjem nove web serije.

petar strugar nebojša milovanović braća ORDINACIJA
Veterinar i plastični hirurg, Petar Strugar i Nebojša Milovanović, Foto: Instagram / Nebojša Milovanović

Snimljeno je 40 epizoda serije “Ordinacija” koje će se od jeseni prikazivati na sajtu Prve. Glavne uloge poverene su Petru Strugaru i Nebojši Milovanoviću. Oni tumače braću koja će biti u “belim mantilima”.
– Igram dr Sašu, vlasnika privatne ordinacije za rekonstrukcionu i estetsku hirurgiju, a Petar je moj brat veterinar. Pošto se njegova ordinacija navodno renovira, počinjemo da delimo bratski poslovni prostor, gde će se susretati njegovi i moji pacijenti, znači mačke, pasi, kornjače, hrčci i osobe koje dolaze na estetske zahvate. Bratu postavljam ograničenja, pa može da dovodi manje gabaritne životinje. Eto, to je dobar predložak za niz komičnih situacija – najavio je novu seriju Nebojša Milovanović u emisiji “Jutro sa Natašom” na TV Prva.

NEBOJŠA MILOVANOVIĆ: Očekujem još pravih filmskih uloga

Kako je glumac naveo, svaka od epizoda traje desetak minuta, ali ima sve kvalitete da preraste u dobar sitkom.
– Cela ekipa je uživala na snimanju i jedva čekamo da serija počne da se emituje. U našoj ordinaciji važna rola poverena je Zinaidi Dedakin, koja tumači sekretaricu – dodao je Milovanović.

Od septembra prva srpska igrana web serija „Prva tarifa“ na sajtu Prve

Izmedju…brat @p_strugar i ekipa

A post shared by Nebojsa Milovanovic (@shonemilovanovic) on

Inače, Nebojša je ovog leta postao tata po četvrti put. Pre dva i po meseca dobio je drugog sina, Andriju. A sa koleginicom Natašom Tapušković uskoro otvara školu glume za mališane.
– Nataša i ja smo kolege sa klase, pre 20 godina igrali smo zajedno u filmu “Lajanje na zvezde”, a sada pokrećemo školicu glume “Krila za let”. Malo je netičan naziv, i drugačije smo postavili sve. Jer se škola glume bazira na našem roditeljskom iskustvu, pre svega na neko osnaživanje dece za kasniji život ma čime se oni bavili – rekao je Nebojša Milovanović.

J. D. / Izvor: Prva

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde