Vukašin Marković iz benda “Irie FM” gost Josipe Lisac u Sava centru

0
81

Josipa Lisac održaće koncert u Sava centru 14. februara, na Dan zaljubljenih. Biće to ujedno i velika žurka sa njenim obožavaoca za 70. rođendan muzičke dive.

Vukašin Marković iz benda "Irie FM" gost Josipe Lisac u Sava centru
Vukašin Marković gost Josipe Lisac na njenom koncertu u Sava centru, Foto: Kosta Đurković

Frontmen benda “Irie FM” Vukašin Marković biće specijalni gost Josipe Lisac na koncertu u Beogradu.
– Veliko mi je zadovoljstvo, kao i čast da sam pozvan da nastupim sa Josipom na njenom beogradskom koncertu. Ona je, pored svih svojih jedinstvenih kvaliteta, za mene umetnica, koja kroz celu karijeru ima sjajan i beskompromisan stav po pitanju svoje profesije. To je zasigurno u velikoj meri uticalo da je ona danas istinska diva. Ovom rečenicom stajem sa rečima hvale, svima je jasno koliko je Josipin stil pevanja neponovljiv – ističe Marković.

Muzička diva Josipa Lisac proslavlja 70. rođendan u Sava centru

Do gostovanja je došlo na Josipin poziv. Ona kaže da je sama otkrila Markovića kao mladog muzičara koji “ima izražaj kakav je u svijetu”. Frontmen beogradskog benda, poznatog između ostalog po hitovima “Putevi”, “Ljubav što smo stvorili” i “Što ti telo pulsira”, ne želi da otkriva šta će izvesti na Josipinom koncertu u Sava centru.

Vukašin Marković iz benda "Irie FM" gost Josipe Lisac u Sava centru

– Mogu da kažem da me Josipa pozvala jedno popodne, i na moje oduševljenje izložila ideju, šta bismo mogli zajedno da izvedemo. Verujem da će to biti sjajna prilika da svi zajedno uživamo i doživimo njenu harizmu koja ne prolazi. Vidimo se 14. februara u Centru Sava – poručuje Marković.

“Ljubav što smo stvorili” novi singl benda “Irie FM”

Ulaznice za beogradski koncert Josipa Lisac koštaju 1.800; 2.100; 2.500; i 2.800 dinara. Katre se mogu kupiti na blagajni Sava centra, kao i preko prodajnih mesta i mreže Ticketsa.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde