Vreli vikend na Beer Gardenu uz “Repetitor”, Anu Ćurčin i Sanu Garić

0
78

Ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu je besplatan.

Vreli vikend na Beer Gardenu uz "Repetitor", Anu Ćurčin i Sanu Garić
“Repetitor”, Foto: Vesna Jovanović

Na Beer Gardenu će za sve posetioce uslediti vreli vikend! U petak, 10. avgusta, u letnjoj bašti SubBeernog centra na Adi Ciganliji (makiška strana) nastupiće grupa “Repetitor”. Posle krcate bašte SKC-a početkom juna ove godine, pa koncerata u Moskvi, Amsterdamu i turneje sa velikim “Arcade Fire”, člani benda imaće ponovo svirku u srpskoj prestonici.
– “Repetitor” dolazi pred samo finale sezone na Beer Gardenu da isporuči svirku koja se može opisati sa svega dve reči – eksplozija energije! – najavljuju organizatori.

„Kralj ničega“: Grupa „Repetitor“ objavila prvi animirani spot

Narednog dana, u subotu 11. avgusta uslediće još jedna eksplozija, ali emocija… i ženske energije. Prvi put na Beer Gardenu nastupiće Ana Ćurčin i “The Changes”. Ana je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. I sa stiže sa bendom, u kojem su Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini, na Adu Ciganliju.

Vreli vikend na Beer Gardenu uz "Repetitor", Anu Ćurčin i Sanu Garić
Ana Ćurčin, Foto: Promo

Anina muzika je uvek nežna i moćna, uglavnom tiha i melodična, ali često i bučna i ritmična. Leluja kroz indie-rock i folk. A i koketira sa ambijentom i bluzom. Početkom 2016. objavila je svoj prvi studijski album “Sketches of Belonging”, a trenutno snima drugo diskografsko izdanje. U međuvremenu je objavljivala muziku za pozorišne predstave, filmove, video igre…

MIRELA PRISELAC REMI: Bez kulture nema ni nas

Publiku će za prvi Anin nastup na Beer Gardenu rasplesati Sana Garić, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj ulici. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona. Među brojnim nastupima posebno se izdvaja pojavljivanje na prestižnom INmusic festivalu u Zagrebu. Kakvu energiju su poneli odande, pokazaće 11. avgusta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde