Vraćaju se “Sinđelići”: “Srpski Seranovi” od 8. aprila na Superstar TV

0
1121

Dobra stara ekipa okupila se u septembru, na snimanju nove, pete sezone.

Vraćaju se "Sinđelići": "Srpski Seranovi" uskoro na malim ekranima

Posle skoro dve godine, jedna od najpopularnijih domaćih serija, “Sinđelići”, vraća se na male ekrane. Nova, peta sezona zabavne i popularne serije počeće da se emituje na Superstar TV od 8. aprila. Ovo je nastavak zgoda popularne domaće TV porodice, prepun zanimljivih preokreta i komičnih situacija. U novim epizodama osim poznatih junaka, imaćemo i nove likove, nove zaplete, i naravno dobru zabavu.

Snima se TV serija “Grupa”, Vojin Ćetković igra inspektora
View this post on Instagram

La familia Sinđelići 🎬📽 #sindjelici

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on

Podsetimo, produkcija “Emotion” je otkupila licencu španske televizijske serije “Seranovi”, po kojoj su Biljana Maksić i Srđan Dragojević napisali scenario za “Sinđeliće”. Serija prati život porodice Sinđelić, a u Srbiji je počela sa emitovanjem sredinom oktobra 2013. na Prvoj TV. Prva sezona imala je 19 epizoda (oktobar 2013/maj 2014); druga 20 (mart 2015/mart 2016); treća 50 (mart 2016/jun 2016); četvrta 70 (mart 2017/jul 2017), a peta, čije je snimanje još u toku, trebalo da ima 70 epizoda!

Lila i Sreten su supružnici, koji imaju decu iz prethodnih brakova. Lila ima dve ćerke, a Sreten tri sina. Osim ovih likova, tu su i njihovi prijatelji Nikolina i Fedor, braća, kolege, rođaci, drugovi iz škole… U seriji uloge tumače: Voja Brajović, Boris Komnenić, Branka Pujić, Goran Radaković, Milica Mihailović, Vučić Perović, Luka Raco, Dragana Mićalović…

“Utisak nedelje” Olje Bećković od aprila na TOP kanalu
View this post on Instagram

Kako održati kvalitetnu vezu 🔐⛓ 🔗

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on

Kako najavljuju iz mts-a, u epizodama koje slede Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora, naći će se pred novim izazovima u poslu s kafanom. Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku, kako bi im pomogla oko prinove. U napetim, ali i veselim zapletima naći će se i mlađa generacija – Kasija i Rista, Gojko i Tereza i mnogi drugi, novi i stari akteri u okruženju porodice Sinđelić.

U petoj sezoni ekipi “Sinđelića” pridružila se glumica Jelisaveta Seka Sablić, a jednu od epizodnih uloga tumači i pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo.
– Rista, lik koji tumačim, izašao je iz školske klupe, maturirao, a u novim epizodama je zaposlen čovek – otkrio je Luka Raco.

– Uključite se u svet obrta, napetosti i komičnih razrešenja kroz koja prolaze junaci popularne serije! Emitovanje počinje 8. aprila na Superstar TV-u, u terminu od 20h sati radnim danima, sa repriznim terminom od 19h sledećeg dana. Obuhvata 70 epizoda koje će biti prikazane prema programu nove televizije koja je deo osnovnog paketa mts TV-a – najavljuju iz Superstar TV.

E. A.

View this post on Instagram

Ti ljudi!😀😍❤️ #sindjelici @sindjelici

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde