Voždovačke letnje večeri u Šumicama

0
170

Ustanova “Voždovački centar – Šumice” i ovog leta organizuje sada već tradicionalnu manifestaciju “Voždovačke letnje večeri”.

voždovačke letnje večeriSvečano otvaranje manifestacije “Voždovačke letnje večeri” će biti u petak, 7. jula u 18,30 časova, kada će decu zabavljati Minja Subota i Peđolino. A, od 21 sat predviđen je mali koktel i program evergrin muzike. Tada će pesme Dragana Stojnića i Zdravka Čolića posetiocima zapevati Dejan Radovanović i Petar Jojić.

I svakog narednog petka, subotom i nedeljom, sve do kraja avgusta u okviru ove manifestacije biće organizovani razni sadržaji. Za decu od 18, 30 časova, a za odrasle od 21 čas. Najmlađi će moći da uživaju u predstavama, muzičkim koncertima i filmovima, a odrasli u koncertima popularne muzike i starogradskih pesama.

Subota je rezervisana za tinejdžersku populaciju i gostovanja raznih di džejeva, kao i za reviju mladih talenata. Nedeljom će na večernjoj sceni biti organizovane poetske večeri i popularna predavanja eminentnih stručnjaka.

Građani će imati priliku da uživaju u prijatnom ambijentu atrijuma Centar “Šumice”, a u slučaju kiše program će se odražavati u sali. I sve to za DŽ, odnosno ulaz je besplatan.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde