Voždovačke letnje večeri: Ovog vikenda dečje predstave, rok koncert, poetsko veče…

0
126

Voždovački centar “Šumice” i ovoga vikenda pripremio je raznovrstan program za decu i odrasle u okviru kulturne manifestacije “Voždovačke letnje večeri”. Naravno, svi sadržaji su besplatni.

Voždovačke letnje večeri: Ovog vikenda dečje predstave, rok koncert, poetsko veče...
Foto: Voždovačke letnje večeri

Na programu narednih dana biće predstave za najmlađe, a za starije koncerti, poetsko veče… U petak, 10. avgusta u 19h posetioci će moći da vide predstavu za decu “Velika morska avantura” u izvođenju Udrženja dečijih pozorišta. Od 21h čas za starije namenjen je “Etno Ukrajine”, koncert tradicionalnih pesama i glasova Ukrajine u izvođenju KUD “Kalina”.

Voždovačke letnje večeri: Svečano otvaranje 28. jula
Voždovačke letnje večeri: Ovog vikenda dečje predstave, rok koncert, poetsko veče...
Branko Marušić Čutura, Foto: Facebook / Duda Bezuha

Subota, 11. avgusta u 19h rezervisana je za predstavu za decu u izvođenju pozorišta “Teatrić”; a od 21h Branko Marušić Čutura održaće svirku. Po nekim procenama on je najstariji rok muzičar na Balkanu, koji u 79. godini “praši i razbija”. Gitarom i klavijaturama stvarao je istoriju našeg roka, svirajući u raznim bendovima (Siluete, Džentlmeni).

Voždovačke letnje večeri: Ovog vikenda dečje predstave, rok koncert, poetsko veče...
Mališani uživaju gledajući predstave za decu, Foto: Voždovačke letnje večeri

U nedelju, 12. avgusta u 19h u izvođenju pozorišta “Teatrić” biće predstava za decu; a od 21h an programu je poetsko veče “Dve Sanje”, gde će se publici predstaviti poznate pesnikinje Sanja Radojković i Sanja Nedeljković.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde