Volim život: Koncerti grupe “Babe” u Beogradu i Novom Sadu

0
141

Supergrupa poznata po duhovitim pesmama, ima novo izdanje koje će predstaviti na koncertima u Beogradu i Novom Sadu.

Volim život: Koncerti grupe "Babe" u Beogradu i Novom Sadu

Rok grupa “Babe” nakon duže pauze družiće se sa beogradskom i novosadskom publikom. A ima i četiri nove pesme, koje će obožavaocima uživo izvesti na koncertu u petak, 11. oktobra u Kombank dvorani; i sutradan, 12. oktobra, u novosadskom Studiju M. Muzički stručnjaci predviđaju da će naslovna numera “Volim život” postaneti veliki hit.

ŽIKA MILENKOVIĆ iz grupe “BABE”: Strah me je od ponavljanja
Volim život: Koncerti grupe "Babe" u Beogradu i Novom Sadu

Bend je, inače, prvi solistički koncert održao još 1994. godine. Gitarista, pevač, kompozitor, tekstopisac i frontmen sastava Žika Milenković, zajedno sa ostalim članovima na nastupima uvek priređuje odličan provod. A tako će sigurno biti i na predstojećim koncertima, kada će uz nove pevati i svirati dobro poznate numere “Ko me tero”; “Noć bez sna”; “Mirko i Marina”; “Da te vidim golu”; “Piksla od kristala”; “Parodija života”…

Šabački letnji festival: Neverovatan kišni koncert benda “Babe”

A, članovi poznatog rok sastava su odlučili da iznenade svoje fanove – svi koji dođu na oktobarske koncerte, na ulazu će dobiti novo CD izdanje “Baba”.
Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona; a za Novi Sad preko Gigstixa.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde