Vlatko Stefanovski Trio na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi

0
139

Poznati muzičar Vlatko Stefanovski, nastupiće kao glavni gost predstojećeg festivala u Petrovcu na Mlavi.

Festival Rokerijada će se održati 31. avgusta i 1. septembra u Petrovcu na Mlavi. Ova manifestacija nastala je 2016. povodom proslave 50 godina rokenrola u Petrovcu na Mlavi, a u organizaciji Udruženja građana “Fabrika”. Postao je tradicionalni festival, čiji se program iz godine u godine obogaćuje. Na prethodnim izdanjima osim nastupa lokalnih bendova različitih žanrova, program Rokerijade obilovao je dodatnim aktivnostima, kao što su izložbe fotografija, radionice… Organizatori ovogodišnjeg festivala odlučili su da za sve ljubitelje rok kulture priprema niz novih programskih celina.

UNESCO pokrovitelj banjalučkog Demofesta

vlatko rokerijada petrovac na mlaviJedan od noviteta je takmičenje mladih rok bendova iz Srbije. Najbolje grupe očekuju vredne nagrade – snimanje pesama i video spota, objavljivanje singla za jednu od najaktivnih domaćih izdavačkih kuća, promovisanje u medijima… nagrade su pripremljene i za najbolje pojedince. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. juna, a sve dodatne informacije biće uskoro objavljene.

VLATKO STEFANOVSKI: Nisam školovan muzičar, ali sam dupli doktor nauka
vlatko rokerijada petrovac na mlavi
Sa prošlogodišnje Rokerijade, Foto: Foto Studio Sima

Osim kvalitetnih autorskih lokalnih bendova, publika će drugog dana na Gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi imati prilike uživo da vidi i Vlatka Stefanovskog.
– Prethodna izdanja Rokerijade, osim zabavnog i umetničkog, imala su i humanitarni karakter. Ove, kao i svake naredne godine nastaviće se sa tom praksom! – izjavio je ispred organizacionog tima Marko Veljković, predsednik petrovačke “Fabrike”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde