Vlado Georgiev: Koncerti “Boemski” u Sava centru 13. i 14. decembra

0
470

Vlado Georgiev će se tradidicionalno pred kraj godine družiti sa beogradskom publikom.

– Biće i malo novih pjesama sa albuma koji spremam. “Boemski” 13. i 14. decembra, dame i gospodo! – najavio je kantautor svoja dva koncerta u Sava centru.

Vlado Georgiev objavio spot za pesmu “Tebe žedan”

Vlado Georgiev: Koncerti "Boemski" u Sava centru 13. i 14. decembraJedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvalјujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu. Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlјe, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Nјegov debi album “Navika” je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlјi. Sa albuma su se izdvojili hitovi “Sama bez lјubavi”, “Bolesni od lјubavi”, “Zbogom lјubavi”, “Reci mi da znam”… Dobio je i nagrade za muziku “Zlatni Melos”, “Oskar popularnosti”… Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali pravi hitovi.

Kako je Željko Vasić došao do pesme “Bez milosti”

Pred koncerte prošle godine, kada je takođe imao dvodnevno druženje sa publikom, objasnio je zašto se odlučio za novobeogradsku dvoranu.
– Odlučio sam se za Sava centar jer je to apsolutno dvorana za dame i gospodu. Mislim da je prelepo sedeti u udobnim foteljama i u intimnom ambijentu slušati koncert na drugačiji način.

Ulaznice po ceni 1.800, 2.000, 2.500 i 4.000 dinara mogu se kupiti osim na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde