Božićna čarolija: “Viva Vox” izvodi “Let it Snow”

0
175

Samo desetak dana nakon “Star Wars” spektakla kojim je “Viva Vox” oduševio Srbiju i fanove planetarnog hita širom sveta, stiže novogodišnji poklon – novi spot za jednu od najpoznatijih božićnih pesama.

hor Viva Vox Let it Snow
Foto: Printskrin YouTube / Viva Vox

“Viva Vox” hor ne prestaje da iznenađuje publiku svojim obradama. Ovog puta objavili su spot i obožavaoce poveli na muzički put kroz čaroliju numerom “Let it Snow”. Inače, ovu pesmu je hor prošle godine snimio za božićni album čuvene izdavačke kuće Sony. “Viva Vox” našao se među nekoliko izvođača sa ovog prazničnog CD-a za tržište Austrije, a posle učešća u najpopularnijem takmičenju horova Javnog servisa ORF – “Die große Chance der Chöre”.

Sila je stigla: „Viva vox“ na svoj način oživeo muziku iz „Star Wars“

Ovaj novogodišnji spot nastao je u saradnji sa Red & Blue studijom, što im već treći zajednički projekat sa ovih mladim umetnicima. A, nakon spotova za muziku iz filmova “La La Land” i “Star Wars”. Muzičku produkciju, kao i na svim prethodnim izdanjima hora, potpisuje ATTIC studios.

„La La Land“ na Viva Vox način

Inače, za doček Nove godine “Viva Vox” će nastupiti na gradskom trgu u Somboru. Pa, ko želi da u 2018. uplovi uz njihovoizvođenje pesama, eto, prilike.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde