Mountain Music Fest 2019: Za vikend uživalo više od 4.000 posetilaca na Divčibarama

0
27

Minulog vikenda, 16. i 17. avgusta na Divčibarama je održan planinsko-muzički festival Mountain Music Fest 2019.

Mountain Music Fest 2019: Za vikend uživalo više od 4.000 posetilaca na Divčibarama
Više od 4.000 posetilaca bilo je tokom dvodnevnog MMF 2019

Tokom manifestacije je plesalo, pevalo, zabavljalo se i edukovalo više od 4.000 posetilaca. Festival je svoje četvrto izdanje prvi put predstavio u dva dana. Organizatori su se pobrinuli za raznovrstan program za sve uzraste. Posetioci su osim kvalitetnog muzičkog programa uživali i u brojnim propratnim sadržajima – avanturističkim, umetničkim, kulturnim, sportskim, edukativnim, dečjim…

U zelenom amfiteatru planine Maljen prvo veče, u petak, 16. avgusta, nastupala su dva mlada pančevačka rok benda – “Buč Kesidi” i “Ljubičice”. Narednog dana začuli su se eklektični zvuci grupe “Elemental”, kao i dobro poznata rok grupa “Plejboj”. Prisutne su zabavili i autentični sastavi “Killo Killo band” i “Loup Garou”, dok su za dnevno đuskanje duboko u čudesnoj šumi bili zaduženi DJ Iron i “White City Soul”.

Mountain Music Fest: “Začinjen dan” na Divčibarima avanturom i muzikom

Tokom dana, posetioci svih uzrasta su mogli da se sklone od avgustovskog sunca u hlad Čudesne šume i uživaju u preko 20 dodatnih sadržaja. Na radionicama pravljenja lutkica, papirologije, arhionice, žongliranja i pinjate oduševljeno su učestvovali i odrasli. A, deca su se zabavljala i na Avantura parku; ZipLine-u; orijentiringu; bojenju kućica za ptice… Za one koji su na festival došli da uživaju i opuste se, organizatori su spremili radionice joge; plesa; i maderoterapiju; kao i kutak za odmor sa ležaljakama i prostor za piknik. Oni najbrži su se takmičili u trci boja na pet kilometara.

– Zahvaljujući velikom interesovanju prošlogodišnjih posetilaca, odlučili smo da ove godine proširimo festivalski program na dve večeri. To je izazvalo odličnu reakciju svih MMF-ovaca. Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival koji je baš po meri i ukusu svih nas koji vole prirodu, dobru muziku i druženje – izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.

Pančevački bend “Buč Kesidi” ima novi singl i spot – “Tiho”

MMF je i ove godine bio idealna prilika za planinski izlet sa porodicom, decom, prijateljima, kućnim ljubimcima. Za sve one koje su odlučili da ceo vikend provedu na čistom planinskom vazduhu – festival je obezbedio i odličan prostor za kampovanje u šumi iznad ski staze. U slučaju da se na Divčibarama posetioci zadrže još nekoliko dana nakon festivala, organizatori tvrde da ako prođete ski stazom i Čudesnom šumom – nećete ni znati da se festival ikada i održao!

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde