Hala sportova i Charm Music poklanjaju “Vikend specijalnog popusta”

0
89

Za neke od predstojećih koncerata u srpskoj prestonici posetioci će moći da kupe ulaznice po izuzetno povoljnim cenama.

Hala sportova i Charm Music poklanjaju "Vikend specijalnog popusta"Hala sportova i Charm Music Srbija za ljubitelje dobre muzike organizuju “Vikend specijalnog popusta”. Naime, ovog vikenda, od 2. do 4. novembra, ulaznice za parter za koncerte Beth Hart, “Mando Diao”, Schillera i Toma Odela moći će da se kupe po 50% nižoj ceni!

Beth Hart u Beogradu obeležava 25 godina karijere
Hala sportova i Charm Music poklanjaju "Vikend specijalnog popusta"
Beth Hart, Foto: Promo

Na konfereciji za novinare održanoj u “Maršalovom salonu” Kombank dvorane, medijima i domaćoj javnosti prvi put se javno predstavila koncertna agencija Charm Music. Ona je najnoviji član porodice “Charmenko”, međunarodne kompanije koja se bavi negom i očuvanjem muzike, sa sedištem u Istanbulu u Turskoj. U ime kompanije prisutnima se obratila direktorka Sara Gigante, dok je o radu Hale sportova “Ranko Žeravica” i planovima za predstojeću sezonu govorio Dejan Petričević, izvršni direktor za manifestacije.

Posle nekoliko uspešnih koncerata kao što su nastupi Šona Pola (Sean Paul), “Hollywood Undead”, “Dead Kennedys”, a nedavno i mladog mađarskog pijaniste Pitera Bensa (Peter Bence), samostalno, ali i u saradnji sa Halom sportova, Charm Music nastavlja da raduje domaću publiku kvalitetnim programom.

Dečko koji obara s nogu: Svetska pop senzacija Tom Odell u Beogradu
Hala sportova i Charm Music poklanjaju "Vikend specijalnog popusta"
“Mando Diao”, Foto: Promo

U narednom periodu očekuje nas nekoliko izuzetnih koncerata na različitim lokacijama u gradu. I to, počev od Hale sportova koja će prva ugostiti fenomenalnu Beth Hart koja dolazi sa najvećim hitovima da obeleži 25 godina svoje karijere; preko nastupa švedske rok grupe “Mando Diao”; zatim će domaća publika imati priliku da prvi put u Srbiji doživi audio-vizuelni spektakl koji iz Nemačke donosi Šiler (Schiller); a sredinom februara u Beogradu će prvi put nastupiti i mlada britanska zvezda Tom Odel (Tom Odell).
U toku naredne godine očekuju nas i nastupi dva velika imena: “Dead Can Dance” u Sava centru 28. juna i Erosa Ramacotija 24. septembra u Štark areni.

Šiler u beogradskoj Hali sportova 18. januara 2019.
Hala sportova i Charm Music poklanjaju "Vikend specijalnog popusta"
Schiller, Foto: Promo

Na konferenciji su objavljena i imena bendova koji će svojim učešćem upotpuniti dva decembarska koncerta u Hali sportova. Kao specijalni gosti na koncertu Beth Hart 2. decembra nastupiće akustični duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe uz pomoć sjajne Katarine Pejak. Kao gosti benda “Mando Diao” 7. decembra nastupiće “Dingospo Dali” i “Herz”.

Koncert švedske grupe „Mando Diao“ 7. decembra u Hali spotova
Hala sportova i Charm Music poklanjaju "Vikend specijalnog popusta"
Tom Odell, Foto: Promo
“Vikend specijalnog popusta” – od 2. do 4. novembra – ulaznice po 50% nižoj ceni:
Beth Hart – 2.decembar 2018./ Hala sportova;
“Mando Diao” – 7. decembar 2018./ Hala sportova;
Schiller – 18. januar 2019. / Hala sportova;
Tom Odell – 12. februar 2019./Hala sportova.

Količina ulaznica je ograničena. Popust se odnosi samo na ulaznice u parteru. Ulaznice za sve koncerte dostupne su na prodajnim mestima Eventima.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde