Veliko interesovanje za Nektar OK Fest 2020

0
59

Ove godine festival će se održati17, 18. i 19. jula u Nacionalnom parku Sutjeska.

Veliko interesovanje za Nektar OK Fest 2020

Euforija za ovogodišnji, sedmi po redu Nektar OK Fest, lagano počinje. Najverniji festivalski fanovi već su osigurali svoje mesto u smeštajnim kapacitetima na Tjentištu. Oni sa nestrpljenjem očekuju objavu prvih imena izvođača i bendova Nektar OK Festa 2020. Jer, sigurni su da će to biti nezaboravna OK zabava.

Organizatori su i ove godine spremili posebnu OK extra ponudu, koja važi od 12. februara. Svi zainteresovani po extra cenama mogu da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa i osiguraju sebi boravak u NP Sutjeska za vreme trajanja Nektar OK Festa 2020.

Nektar OK Fest 2020 na Tjentištu 17, 18. i 19. jula
Veliko interesovanje za Nektar OK Fest 2020

I ove godine najveće interesovanje vlada za boravak u smeštajnim kapacitetima na Tjentištu. Tako su paketi koji podrazumevaju hotelski smještaj razgrabljeni za samo dva sata od početka prodaje.

Ništa manje interesovanje vlada i za OK kamp za koji mnogi kažu da je mesto najbolje zabave na festivalu. U ponudi su Paket III koji podrazumeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paket OK kamp u okviru kojeg je obezbeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica. Ograničeni broj ovih paketa i dalje je dostupan u okviru OK extra ponude. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvara se dan ranije, odnosno 16. jula.

Završen 6. Nektar OK Fest: Preko 30.000 posetilaca uživalo na Tjentištu

Sve informacije o cenama paketa i načinu kupovine, kao i kontaktima možete pronaći OVDE. Od ove godine kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je samo preko prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix, kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

U iščekivanju ovogodišnjeg Nektar OK Festa 2020 donosimo vam utiske posetilaca i delić atmosfere od prošle godine.

E. A. / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde