Nektar OK Fest 2018: Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

0
137

Iako je do početka 5. Nektar OK Festa na Tjentištu ostalo nešto više od tri meseca, interesovanje publike je izuzetno veliko.

OK FestA, posebno kampera! Naime, već u prvih mesec dana, tokom trajanja Super i Ekstra ponude za boravak u festivalskom kampu, brojni posetioci su osigurali svoje mesto! Paketi za boravak u OK kampu i dalje su u ponudi svima koji žele da se 6, 7. i 8. jula fenomenalno provedu na Tjentištu uz najveće zvezde svetske i regionalne muzičke scene.

5. Nektar OK Fest: Stižu svetske i regionalne muzičke zvezde na Tjentište
ok-fest OK kamp
Foto: Promo

Od 01. aprila kamp paketi dostupni su po novim cenama. I to, OK kamp paket koji podrazumeva trodnevni boravak uz mogućnost prisustva svim koncertima koji će se realizovati na tri bine, po ceni od 35 KM. A ako se tome još doda i usluga prevoza iz nekih od većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad, onda se dobija ponuda paketa III, po ceni od 70 KM po osobi. Paket OK kamp za sve zainteresovane biće dostupan i na licu mesta, na recepciji OK kampa na Tjentištu, ali po tada važećim cenama.

ACA SELTIK: Konačno „Kelti“ idu u Irsku
ok-fest OK kamp
Foto: Promo

Nektar OK Fest ove godine na Tjentište dovodi brojne poznate uizvođače. Oni će u magičnom i jedinstvenom ambijentu NP Sutjeska publici priuštiti provod za pamćenje. Podsećamo, ove godine u muzičkom programu nastupiće “Hladno pivo”; “Stereo MC’s”; “Rudimental” DJ set; Gibonni; Kiril Djaikovski; “Letu Štuke”; “S.A.R.S.”; Laka; “Zemlja gruva”; “Atheist Rap”; “Orthodox Celts” i mnogi drugi.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde