Veliki uspeh prvog Montenegro Beer Festa, drugi će 2020. otvoriti Bajaga

0
114

Beer Fest brend prevazišao je granice Srbije.

Veliki uspeh prvog Montenegro Beer Festa, drugi će 2020. otvoriti Bajaga
Veliki uspeh prvog Montenegro Beer Festa održanog na Cetinju

Prvi Montenegro Beer Fest koji je održan na Cetinju proteklog vikenda imao je veliki uspeh. Organizovali su ga zajedno Beogradska kulturna mreža i grad Cetinje. Za samo dva dana posetilo ga je više od 20.000 ljudi. Ovo je prvi festival u regionu koji je organizovan po licenci beogradskog Beer Festa, a ova saradnja je pokazala da samo visoki strandardi organizacije i produkcije mogu rezultirati uspehom kakav inače Belgrade Beer Fest postiže već 17 godina, kao najposećeniji muzičko-pivski festival u jugoistočnoj Evropi.

Montenegro Beer Fest: Više od 23 sata besplatnog muzičkog programa

Festival je trebalo da traje tri dana, ali zbog velikog nevremena koje je zadesilo Cetinje u nedelju 28. jula, organizatori su morali da otkažu koncerte grupa “Bajaga i Instruktori”; “Neverne bebe”; “Električni orgazam”; “Let 3”; i drugih bendova koji su bili planirani za to veče. A, očekivao se upravo u nedelju najveći broj posetilaca. S obzirom da su prva dva dana festivala protekla u fenomenalnoj atmosferi, a da zbog nevremena Bajaga nije mogao da održi koncert, dogovoreno je da drugi Montenegro Beer Fest, koji će biti održan od 24. do 26. jula 2020. godine, otvore upravo “Bajaga i Instruktori”.

Program 17. BBF-a: Više od 120 besplatnih koncerata za pet dana

Cetinje je 26. i 27. jula, kao što su organizatori i najavili, bilo centar najbolje zabave u regionu. Prijestonica se pokazala dostojnom za organizaciju velikog regionalnog festivala. Neki od najboljih domaćih i bendova iz regiona su posetiocima festivala pružili više od 15 sati besplatnog muzičkog programa. Velika bina i vrhunska produkcija su doprineli da uživanje u brojnim hitovima bude još bolje. Mnogi od bendova su prvi put svirali na Cetinju, te su se posebno potrudili da se publici predstave u što boljem svetlu. To je naišlo na posebno odobravanje i odličnu reakciju publike. Atmosfera je bila kao i na čuvenom Belgrade Beer Festu, pod čijim brendom je bio i organizovan prvi festival ove vrste na Cetinju.

17. Belgrade Beer Fest: Povratak na muzičku scenu grupe “Negativ”
Muzika i pivo – recept za uspeh

Svako veče smenjivale su se domaće i regionalne muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne. Među njima su bili: “Van Gog”; “Kiki i Piloti”; “Brkovi”; “Negativ”; “Perper”; “E-Play”; Dragoljub Đuričić; “Bad Copy”… Osim u odličnoj muzici posetioci su, ništa manje, uživali i u brojnim pivskim ukusima. Imali su priliku da na jednom mestu probaju i najbolja kraft piva koja se proizvode u Crnoj Gori. Zahvaljujući organizovanom prevozu i odgovornim posetiocima festivala, kao i predstavnicima policije i drugih gradskih službi Cetinja, bezbednost festivala je bila na visokom nivou. Tokom dva dana nije zabeležen nijedan incident na samom festivalu, kao ni u saobraćaju!

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde