“Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila na televiziji NOVA S (ex TOP kanal)

0
356

Uz kultne emisije “Utisak nedelje” i “Mentalno razgibavanje”, NOVA S ponudiće publici potpuno novu programsku šemu sa najkvalitetnijim sadržajem.

"Veče sa Ivanom Ivanovićem" od aprila na televiziji NOVA S (ex TOP kanal)

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila će ponovo biti pred TV gledaocima. Popularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, koja je publici bila poznata kao TOP kanal. Autor i voditelj emisije Ivan Ivanović sa svojim popularnim timom saradnika nastupaće svakog petka u 22h.

“Utisak nedelje” Olje Bećković od aprila na TOP kanalu

– Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan “sloboda ili ništa”. I, od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno! – kaže Ivanović.

Televizija Nova S imaće i informativni program. Najvažnije vesti emitovaće se u 14h i u centralnom Dnevniku u 19h. Jutarnji termin od 6.30 do 8.30 h rezervisan je za “Mentalno razgibavanje”, koji će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović. A, “Utisak nedelje” Olje Bećković ići će u svom “starom” terminu – nedeljom u 21h. Emisiju “Male Velike priče” priprema produkcija Brankice Stanković “Insajder”.

TOP kanal: Na početku 2019. stižu serije “Stella”, “Rita” i nastavak “Domovine”

Promenom imena i koncepta, televizija NOVA S postaje deo brenda NOVA TV, koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. U jedinstvenoj kombinaciji serija i filmova domaće i strane produkcije; talk show emisija; sportskih i informativnih sadržaja gledaoci prepoznaju kvalitet. NOVA je skoro dve decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a prošle godine je osvojila tržište u BiH i Crnoj Gori. Kako se navodi u saopštenju, očekuje se da se ovakvi rezultati gledanosti potvrde i u Srbiji.

– Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu nekadašnjeg TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama, ali i informativnim programom – istakla je generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

Snima se druga sezona serije “Žigosani u reketu”

NOVA S biće i dalje preoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu. Gledaoci mogu da očekuju najkvalitetnije domaće serije iz produkcije United Media. Od aprila je na program nastavak hit serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” i mini serijal “Zaspanka za vojnika” Predraga Gage Antonijevića. Gledaoci će već na jesen uživati u novim sezonama serija “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca” i “Mile protiv tranzicije”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde