Veče posvećeno Milanu Mladenoviću u Poletu

0
260

Veče posvećeno Milanu Mladenoviću, jednom od najznačajnijih umetnika bivše Jugoslavije, biće održano 21. septembra, od 20 časova, u beogradskoj Galeriji Polet, u Cetinjskoj 15.

EKV veče posvećeno Milanu Mladenoviću poletVeče posvećeno Milanu Mladenoviću održaće se na dan njegovog rođenja. Beogradski umetnici će, zajedno sa poštovaocima kultnog jugoslovenskog benda “EKV” odati počast jednoj od najvećih legendi srpskog i jugoslovenskog rokenrola koji je ostavio neizbrisiv trag za mnoge generacije.

Novi „gusarski“ hit „Lačnog Franza“ – „Kad smijem se u snu“

Veče će otvoriti Dušan Vesić, jedan od od najvažnijih rok-novinara Jugoslavije 80-ih i autor filma “EKV – Kao da je bilo nekad”, čije će delove publika tokom večeri imati prilike da vidi. U muzičkom delu nastupiće Luna Škopelja (EKV Tribute Deca iz vode); Milutin Jovančić i Dejan Hasečić (ex Block out, Čovek vuk); Zlatko Stevanović, Jovana Kapriš i Aleksandar Milisavljević (Trio Rifat); Peđa Todić (Weird Fishes); Stefan Niketić (Lagana sreda); Natalija Rajković; Mladen Pecović; Nemanja Kanački; Marko Kragović; Pavle Pavičić i Ivan Deda Dedić.

Ulaz je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde