Veče na Đermu: Beogradski Noćni Market 6. septembra

0
55

Priprema se još jedan jedinstveni muzičko-gastronomski festival, prepoznatljiv po raznovrsnoj ponudi najboljih pijačnih prodavaca, kao i ugostitelja, umetnika, sjajnoj muzici i atmosferi.

Veče na Đermu: Beogradski Noćni Market 6. septembra

Pod parolom “Veče na Đermu”, Beogradski Noćni Market najavuljuje novo okupljanje dizajnera, zanatlija, ugostitelja, proizvođači delikatesa i šampijona pijaca, 6. septembra, na Đeram pijaci. Skrivena u jednoj od najprometnijih ulica u gradu, Đeram pijaca će tog petka, od 18 do 24h, postati stecište dobre energije i mesto najbolje kupovine i najboljeg provoda u gradu.
– Čeka vas i odlična muzika, a za ulaznicu je neophodan osmeh… ili dva… Vidimo se na pijacama! – najavljuju organizatori.

Održan 15. Beogradski noćni market pod sloganom “BNM kod Cvetka”
Veče na Đermu: Beogradski Noćni Market 6. septembra

Đeram pijaca je prvog petka u septembru postati najveći restoran i najveća umetnička izložba pod otvorenim nebom. Posetiocima se pruža mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Sa druge strane, izlagači – male porodične radionice, zanatlije, dizajneri i umetnici, imaju šansu da svoje proizvode predstave i ponude posetiocima. A, njih u proseku ima oko 20.000 po manifestaciji.

10. Beogradski noćni market: Rekordna poseta i rođendanska torta
Veče na Đermu: Beogradski Noćni Market 6. septembra

– Ovom manifestcijom želeli smo da pružimo mogućnost predstavljanja i ostvarivanja novih poslovnih prilika malim proizvođačima i mladim kompanijama. I, da zadovoljimo potrebe posetilaca za zanimljivim sadržajima i novim iskustvima u gradu, ali i da oživimo pijace – kao tradicionalno mesto okupljanja i “kupovine sa dušom”! – kažu organizatori BNM-a.

Izlagača i posetilaca iz marketa u market ima sve više, a manifestacija je prepoznata i kao deo turističke ponude Beograda.

Više o Đermu i đeramskoj pijaci OVDE.

PR , Foto: BNM

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde