Vasil Hadžimanov Band na letnjoj sceni Bitef Art Cafe 10. jula

0
86

Bitef Art Cafe Summer Stage je najstariji klub sa živom muzikom u Beogradu, smešten među starim zidinama tvrđave Kalemegdan. Letnja pozornica je pulsirajuće srce noćnog života prestonice.

Vasil Hadžimanov Band na letnjoj sceni Bitef Art Cafe 10. jula

Vasil Hadžimanov Band održaće koncert na letnjoj sceni Bitef Art Cafea 10. jula. Ovog muzičara poštuje i voli publika svih generacija. U jednom od ključnih trenutaka nacionalne muzičke istorije, u doba poraznog vakuuma u produkciji, na pravi način je uočio poruku prethodnika i pretočio je, inspirišući se njome, u autentičan muzički iskaz. Sva izdanja i muzika Vasila Hadžimanova su u Srbiji proglašena za umetnička dela od kulturnog značaja za ovu zemlju.

Vasil Hadžimanov na listi najboljih svetskih džezera

Vasil Hadžimanov Band je do sada objavio sedam studijskih albuma, koji su naišli na fantastične kritike širom sveta. Svojim talentom, radom i neprestanim pomeranjem granica, članovi benda prepoznati su od strane svetskih kritičara kao vrhunski muzičari, svaki u svojoj kategoriji. VHBand je u svojoj uspešnoj karijeri sarađivao sa velikim zvezdama i nastupao na prestižnim festivalima, pa i sam izgradio jako uspešnu karijeru. Njihov sedmi album “Lines in sand” objavila je američka izdavačka kuća “MoonJune Records”. Ovim izdanjem VHBand ponovo pomera granice progresivne muzike, a što muzička kritika širom sveta ponovo prepoznaje i nagrađuje najvišim ocenama, i sjajnim kritikama.

Završen 35. Valjevski džez festival: Džezeri nadjačali dobovanje gromova

VHBand čine: Vasil Hadžimanov; Bojan Ivković; Branko Trijić; Miroslav Tovirac; Predrag Milutinović.
Ulaznice za koncert mogu se nabaviti preko prodajne mreže Tickets i DDTickets. Prvi kontigent ulaznica možete uzeti po ceni od 800 dinara za gornji deo kluba (bliže bini) i 500 dinara za donji deo kluba (dalje od bine). Sve ulaznice su za stajanje.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde