“Van Gog” poziva publiku na “OK fest” na Tjentištu

0
158

Grupa “Van Gog” ove godine na Tjentištu prirediće odličnu zabavu za brojne ljubitelje dobrog zvuka iz cele regije.

1 jul Van Gog Main Stage“Van Gog” nastupiće 1. jula na bini “Jägermeister”, a iste večeri publiku će zabavljati i “TBF” i “Psihomodo Pop”.
– Dođite da se okupimo zajedno na ovom fantastičnom festivalu, pod vedrim nebom, okruženi zelenilom, u prirodi – poručio je Đule.

Novi spot grupe „Van Gog“ za pesmu „Neumeren u svemu“

Bend koji je prošle godine proslavio 30 godina uspešnog rada i postojanje grupe, ove godine će prvi put nastupiti u fenomenalnom ambijentu NP “Sutjeska” na festivalu “OK Fest”. Uz poruku svim posetiocima da dođu nasmejani, raspoloženi i da uživaju na Tjentištu, “Van Gog” obećava super zabavu.

Svi oni koji dođu na Tjentište od 30. juna do 2. jula imaće priliku da na tri stejdža uživaju u nastupima preko 20 vrhunskih izvođača. Festival za mlade “OK Fest” je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati “stari sjaj” Nacionalnom parku Sutjeska. A i da postane jedan od značajnijih regionalnih festivalskih događaja.

„Kilersi“ odabrali „Van Gog“ i još dve predgrupe za nastup na „Egzitu“

Održava se svake godine, prvog vikenda u julu mesecu. Osim bogatog muzičkog programa ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nude brojne sadržaje, kao na primer rafting na Tari, posetu prašumi Perućici, planinarsku šetnju do podnožja Maglića, sportske aktivnosti, panel diskusije, muzičke koncerte, revije studentskih filmova i studentske predstave, te projekcije svetskih filmskih ostvarenja.

O imenu festivala, organizatori kažu:
– OK je međunarodna skraćenica. Označava nešto što je dobro, kvalitetno. Prihvatljiva i razumljiva na svim jezicima, među svim narodima i na svim kontinentima. A, samim ovim nazivom šaljemo i jasnu poruku:”Nama je ovde OK, a učinićemo sve da bude i vama“.

PR

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde