Kombank dvorana: Koncert “na drva” grupe “Van Gog” 23. marta

0
147

Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će dobiti na poklon i CD benda.

Kombank dvorana: Koncert "na drva" grupe "Van Gog" 23. marta

Regionalna rok atrakcija “visokog napona”, beogradska grupa “Van Gog”, održaće u subotu, 23. marta (20.30 h), svoj dugo najavljivani koncert “na drva“. Organizatori koncerta su Centar beogradskih festivala (CEBEF) i Kombank dvorana.

Glumica Tamara Aleksić u spotu “Možda baš sad” grupe “Van Gog”

Na početku sezone Centra beogradskih festivala,  u udobnom ambijentu akustične Kombank dvorane, publika će imati prilike premijerno da uživa u akustičnom zvuku “Van Goga”. Saznali smo od članova grupe da su ovaj koncert davno priželjkivali.
– Svira nam se! Dok nam zvanično ne počne turneja “More bez obala”, ovo će biti idealna prilika da ispunimo obećanje dato publici! – rekli Đule i momci iz benda.

Kombank dvorana: Koncert "na drva" grupe "Van Gog" 23. marta
“Van Gog”, Foto: Promo

Na akustik set listi naći će se hitovi grupe, sve one pesme koje publika dobro zna i voli. Za ovu priliku biće odsvirane upravo onako kako su izvorno zvučale. Kroz šarmantnu komunikaciju članova grupe na bini i njihovu duhovitu interakciju sa publikom, publika će imati priliku da upozna grupu u jednom potpuno novom svetlu.

“Više te ne volim ko pre”, novi singl grupe “Van Gog”

Frontmen benda Zvonimir Đukic Đule, prvi put će u Beogradu odsvirati na klaviru neke dugo sanjane dirke. Zapravo, svoje nikada zapisane, a ni uživo izvedene note.
Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde