“Vampiri” i DJ duo “Tikilas” za Dan zaljubljenih u Božidarcu

0
91

Koncert je posvećen zaljubljenima i onima koji se tako osećaju.

Grupa “Vampiri” će za Dan zaljubljenih, 14. februara, nastupiti u Božidarcu. Kako kažu, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u duhu šezdesetih godina, onih vremena od kojih “Vampiri” nikada nisu odustali.

Zvezda mog filma: Dani za zaljubljene u bioskopu Kombank dvorana

“Vampiri” neguju Doo-Wop i Rock’n’Roll tradiciju i kulturu od 1990. kada su oformljeni. A, ove godine bend će proslaviti jubilarni 30. rođendan.
A u Božidarcu plesaće se i pevati uz “Rama lama ding dong”; “Bebe”; “Ona i ja”; “Pokloniću joj nebo”; “Plavi grad”; “Subota uveče”… i brojne hitove u duhu pedesetih i šezdesetih. Pored nepreglednog niza dobro poznatih numera “Vampiri” će izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma čije je snimanje je u toku. Tako će posetioci ovog koncerta imati ekskluzivnu priliku da ih prvi čuju.

"Vampiri" i DJ duo "Tikilas" za Dan zaljubljenih u Božidarcu
Aleksandar Eraković Era, vođa “Vampira”, Foto: Beer Garden

Kako je ovaj koncert posvećen zaljubljenima i onima koji se tako osećaju, “Vampiri” su rešili da ulaznice za one koji dolaze u paru budu jeftinije od pojedinačnih.

Vukašin Marković iz benda “Irie FM” gost Josipe Lisac u Sava centru

Kao zagrevanje za nastup “Vampira” iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo “Tikilas” (Teodora & Valerija). Njih dve će zakuvati egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda.
“Tikilas” magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

"Vampiri" i DJ duo "Tikilas" za Dan zaljubljenih u Božidarcu
DJ duo “Tikilas”

Karte su u pretprodaji u FELIX Shopu, TC Sremska & Božidarac cafeu.
Pojedinačna karta u pretprodaji je 600, a karta za dvoje 1.000 dinara. Na ulazu na koncert pojedinačna karta biće 700, a karta za dvoje 1.200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde