Cineplexx: Uskoro prvi 4D bioskop u Beogradu

0
173

Ljubitelji sedme umetnosti će imati priliku da, pomoću specijalnih efekata, revolucionarne 4D tehnologije, osete i gledaju film čitavim telom. I to u Beogradu, u bioskopu Cineplexx.

Cineplexx: Uskoro prvi 4D bioskop u BeograduKiša, magla, sneg, pokretne stolice, golicanje vrata i nogu dok gledate film… Prvi 4D bioskop uskoro će biti predstavljen u srpskoj prestonici.
– Doživite film uz revolucionarnu MX4D tehnologiju! Cineplexx sa ponosom najavljuje da će najnovija MX4D tehnologija uskoro biti dostupna u prestonici Srbije – najavljuju iz Cineplexxa.

Rakovica dobija najlepši bioskop u Beogradu – Cine Grand

Cineplexx: Uskoro prvi 4D bioskop u BeograduMX4D predstavlja budućnost kinematografije i pruža čak 14 specijalnih efekata! Među njima su i kiša, vetar, magla, čak i sneg! Uz pomoć ove tehnologije, posetioci će utonuti u platno i postati deo filma, pošto je MX4D sala opremljena sa specijalnim sedištima koja se kreću u skladu sa radnjom filmom. Dodatni uređaji proizvode mirise i mehuriće, kao i golicanje vrata i nogu. Tako će tokom gledanja filma u Cineplexx MX4D sali sva čula biti aktivna.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros. A što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde